Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C
REKLAM ALANI
21 Haziran 2023 14:36
241
A+
A-

21.06.2023- Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın ısrarla yeşil alanıı artırarak daha temiz bir şekilde Beykozlu’nun hizmetine Millet Bahçesi olarak sunacağız diyerek çalışmalarına baişattığı Ortaçeşme’deki çayır düzenlemesine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu anlaşılır bir gerekçe sunmadan karşı çıkarak projeyi engellemeye çalışıyordu. Hatta bu yönde ‘ısrar kararı’dahi çıkartan İmamoğlu’na inat Murat Aydın Beykozlulara mesaj atarak YA-PA-CA-ĞIZ mesajı verdi.

İBB Meclisi’nde AK Parti ve MHP grubunun çoğunluk oyları ile alınan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun veto ettiği Beykoz Çayırı’nı, millet bahçesine dönüştüren “ısrar kararı”, İBB’nin itirazları sonucunda mahkeme tarafından iptal edildi.

İşte Başkan Aydın’dan gelen o mesaj;

Kıymetli Hemşehrim,

Tarihi Beykoz Çayırı’nın çevresindeki atıl alanları da hizmetinize sunma gayesiyle çıktığımız yolda çalışmalarımız hızla ilerliyor.

Tarihi Beykoz Çayırı Millet Bahçesi projesi ile mevcut çayırı koruyor, çevresindeki yeşil alan miktarını arttırıyor ve yine çevresine sosyal alanlar kazandırıyoruz.

Çok yakında anılara yenilerini eklemek için hizmetinizde olacak.

 

Murat Aydın
Beykoz Belediye Başkanı B002

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.