Dolar 32,5580
Euro 35,2616
Altın 2.468,03
BİST 10.712,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C
REKLAM ALANI
24 Ağustos 2023 12:38
130
A+
A-

Cumhurbaşkanı kararı ile Jandarma Teşkilatı, Genel Müdürlükler, Kaymakamlık ile Valiliklerde yapılan terfiler ve atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı.Bu kapsamda Beykoz Kaymakamlığına İstanbul Vali Yardımcısı Faik Oktay Sözer atanırken, Esengül Korkmaz Çiçekli Ankara Pursakalr Kaymakamlığına atandı.

24.08.2023

Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer kimdir?

Faik Oktay SÖZER, 1976 yılında Trabzon’da doğdu. Aslen Rize’nin Çayeli İlçesindendir. İlk ve orta öğretimini Çayeli 9 Mart İlköğretim Okulu’nda, Lise eğitimini ise Çayeli Lisesi’nde tamamlamıştır. 1996 yılında Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü’nde Lisans öğrenimine başlamış ve 2000 yılında öğrenimini tamamlayarak mezun olmuştur. Atatürk Üniversitesi Kamu Hukuku Anabilim Dalı’nda yüksek lisansını tamamlamış olup; İstanbul Medipol Üniversitesinde Kamu Hukuku alanında doktora çalışmalarına devam etmektedir.İş hayatına Gümrük Müşavirliğinde başlayan Sayın SÖZER, bir süre Maliye Bakanlığında uzmanlık yaptıktan sonra 2004 yılında İçişleri Bakanlığında Kaymakam olarak göreve başladı. İngiltere’nin Exeter Üniversitesinde eğitimini tamamladıktan sonra TODAİE’ de kamu diplomasisi kursuna katılıp diploma alan Sayın SÖZER; Rize Hemşin, Giresun Kesap, Trabzon Düzkoy, Artvin Murgul, Erzurum İspir ve İzmir Kınık İlçelerinde görev yaptıktan sonra 01.12.2016 tarih ve 2016/861 Sayılı Müşterek Kararname ile Bursa’nın Mudanya ilçesine atanmıştır.Ardından İstanbul Vali Yardımcılığına getirilen Söze, 24.08.2023 tarihinde Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Beykoz Kaymakamı olarak atanmıştır.

Evli ve iki çocuk babası olan Sayın Faik Oktay SÖZER, İngilizce bilmektedir.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.