Dolar 34,0723
Euro 38,0688
Altın 2.832,42
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Beykoz Belediyesi Riva Elmasburnu eğlenceden çok eziyet oldu…

Beykoz Belediyesi Riva Elmasburnu eğlenceden çok eziyet oldu…
REKLAM ALANI
9 Ağustos 2024 13:45
96
A+
A-

09.08.2024- Önceki dönem belediye döneminde Beykoz’a katmadeğer sunacak Beykoz’un markalarından biri olan Riva Elmasburnu’nda kadınlara pozitif ayrımcılık yapılarak kadınlara özel 4 gün boyunca kadınlar denize girebiliyordu. Ne var ki yerel seçimlerin hemen akabinde Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler tarafından önceki yıllarda kadınlar tarafından ne kadar çok tercih edilip edilmediğine bakılmaksınız kadınlara özel 4 gün 2 güne indirildi. Bu İki güne indirme kararının ardından plajla ilgili şikayetler de beraberinde geldi. Gelen şikayetler arasında;  Çin plajlarına döndü, ne temizliği, ne düzeni ve ne de memnuniyet kaldı ifadelerin yansıra kadınlara özel günde plaja erkeklerin girdiğinden, çay sırasında bile asgari 30 dakika beklediklerinden, loca kiralarının aşırı pahalılığından, şemsiyelerin yetersizliğine kadar şikayetler artıkça artar. 

Nihayetinde kadınlardan gelen talepler plajın tekrardan 4 gün kadınlara özel tahsis edilmesi ve bir düzene sokulması. Beykoz belediyesine düşen talebin olduğu yerde arz etmesidir. 

ŞİMDİ AÇIKÇA SORUYORUZ KADINLARIN BU KADAR TALEP GÖSTERDİĞİ, TIKLIM TIKLIM DOLDURDUKLARI PLAJI HANGİ GEREKÇE İLE 4 GÜNDEN 2 GÜNE DÜŞÜRDÜNÜZ? 

İŞTE ELMASBURNU İLE İLGİLİ ŞİKAYETLER

 

Elmasburnu Plajına 2-3 senedir geliriz, bu seneki yoğunluğu ve kirliliği hiç görmemiştik. İlk sene geldiğimizde tertemizdi, çok memnun kalmıştık. Bu sene deniz yosun ve taş dolu, taşlar ayakları kesiyor, çıplak ayak girmek imkansız. Plaj çevresi çöp içinde. Kadınlar Günü azaltılmış, bu sebeple tıklım tıklım adım atacak yer yok. Şemsiye ve şezlong almak için dakikalarca sıra bekledik, sıra tam bize geldiğinde bitti dediler. Bu kalabalığı kaldırmıyor, çözüm getirilmeli. İstanbul’da senede 1-2 gün geldiğimiz keyfimiz vardı, o da kalmadı.

 

 

KADINLARA ÖZEL GÜNDE ELMASBURNU PLAJINA GİREN ERKEK ŞAHIS KADINLAR TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ

popup-slide

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.