Dolar 33,9816
Euro 38,0004
Altın 2.834,08
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Yağmurlu
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

SANCAKTEPE’DE BEYKOZ ANADOLU SPOR A.Ş KURULDU. BAKIN TEK HİSSEDARI KİM?

SANCAKTEPE’DE BEYKOZ ANADOLU SPOR A.Ş KURULDU. BAKIN TEK HİSSEDARI KİM?
REKLAM ALANI
13 Eylül 2024 20:54 | Son Güncellenme: 13 Eylül 2024 21:01
204
A+
A-

13.09.2024- Tuzlaspor’un Beykoz 1908’e evrilme sürecinin ikinci ayağı bugün gerçekleşti. Tuzlaspor’un adı resmen Beykoz Anadolu Spor Anonim Şirketi oldu.

22.07.2024 tarihinde Tuzlaspor Faaliyetleri Ticaret Anonim Şirketi Zeki Aksu’ya 06.05.2027 tarihine kadar Yönetim Kurulu üyesi olarak seçti. 

ve yine Zeki Aksu bir yıl için yönetim kurulu başkanı olarak seçildi. 

ŞİRKETİN TEK ORTAĞI ZEKİ AKSU 

Şirketin tek ortağı olarak da şirket tek pay sahipli Anonim şirkettir Bu pay sahibi de Zeki Aksu’dur kararı ticaret sicil müdürlüğünde onandı. 

Bugün yayınlanan ticaret sicil gazetesinde de Eski Ticaret Ünvanı Tuzla Spor Faaliyetleri Ticaret Anonim Şirketi olan Tuzlaspor’un yeni adı olarak Beykoz Anadolu Spor Anonim Şirketi olduğu yer aldı.

 

BEYKOZ ANADOLU SPORTİF A.Ş SANCAKTEPE’DE UZUN BİR ADRESTE KURULDU 

İŞİN BEYKOZ ANADOLU SPORTİF A.Ş’NİN ADRESİ

Beykoz Anadolu Sportif Anonim Şirketi’nin yeni adresi olarak da istanbul Sancaktepe Abdurrahmangazi Mahallesi Stad. Sk. Sporcu Performansı Labaratuarı Sitesi Sporcu Performans Labaratuarı No: 6 olduğu ticaret sicil gazetesinde yer aldı. 

BÖYLELİKLE bu yıl BEYKOZ ASAŞ adı ile liglerde yer alacak Beykoz 1908 seneye tekrardan adres ve şirket değişikliklerine giderek nihayetinde Beykoz 190’e evrilmiş olacak.

Mevcut mevzuatlar gereği Beykoz 1908 ve Beykoz merkez adresli süreç için bir yıl daha beklemek gerekecek.

BEYKOZ ASAŞ’a Beykoz 1908’e evrilme ve liginde üstün başarılar diliyoruz. 

BAŞKAN ALAATTİN KÖSELER’İN RİYASETİNDE…

FIRTINALI BİR TOPLANTININ ARDINDAN…

BEYKOZ 1908’İN EVRİLME SÜRECİNİN DOĞDUĞU YER.

YAKINDA SADECE BEYKOZ GAZETESİ’NDE… 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.