Dolar 34,2432
Euro 37,0569
Altın 3.013,28
BİST 8.845,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 19°C
Cts 19°C

BEYKOZ’UN 2. LİG SEYRİNDE BİLGİM DIŞINDA SORUMLULUK ZEK AKSU’NUN DİYEN KÖSELER’E ZEKİ AKSU’DAN OLAY CEVAP

BEYKOZ’UN 2. LİG SEYRİNDE BİLGİM DIŞINDA SORUMLULUK ZEK AKSU’NUN DİYEN KÖSELER’E ZEKİ AKSU’DAN OLAY CEVAP
REKLAM ALANI
19 Ekim 2024 15:02
129
A+
A-

19.10.2024- Beykoz Anadolu adı ile profesyonel liglere 1 yılın ardından dönüş yapan Beykoz 1908’in Tuzlaspor’un haklarını satın alış sürecine ilişkin bir sürü yorum yapılmış konuya ilişkin Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’de kamuoyuna açıklama yaparak bilgimiz dışında, sorumluluk tamamen Zeki Aksu’ya ait demişti. 

 

 

Bugün Beykoz Anadolu Spor A.Ş Başkanı Zeki Aksu’dan ‘MUHATABIM BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI ALAATTİN KÖSELER’DİR” BAŞLIĞI İLE  KAMUOYUNA BİR AÇIKLAMA GELDİ. 

AÇIKLAMADA ZEKİ AKSU ŞU İFADELERİ KULLANDI 

MUHATABIM BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ALAATTİN KÖSELER’DİR.
Son dönemde ortaya çıkan gelişmeleri bir fırsat olarak değerlendirip Beykoz Spor Kulübü’nü yeniden profesyonel liglere taşıma iradesini gösteren Beykoz Spor Kulübü başkanı olarak muhatabım Beykoz Belediye Başkanı Sayın Alaattin Köseler’dir.
Hamlemizin her aşamasında Beykoz Belediye Başkanı Sayın Alaattin Köseler vardır. Gerek ilk müzakereler sırasında, gerekse olayın resmiyet kazandığı imza aşamasında Beykoz Belediye Başkanı Sayın Alaattin Köseler vardı. Beykoz Spor Kulübü’nü TFF 2.Lig seviyesine taşıyan imzalar Beykoz Belediye Başkanlığı makamında ve Beykoz Belediye Başkanı Sayın Alaattin Köseler gözetiminde ve denetiminde gerçekleşmiştir.
İşbu nedenle hiçbir şahıs Beykoz Belediye Başkanı Sayın Alaattin Köseler adına bana bilgi verme, talimat söyleme hak ve salahiyetine sahip değildir. Bizzat Beykoz Belediye Başkanı Sayın Alaatttin Köseler tarafından şahsıma ifade edilmemiş sözlerin hiçbir değer ve önemi yoktur.
Beykoz Belediye Başkanı Sayın Alaattin Köseler önderliğinde gerçekleştirdiğimiz TFF 2.Lig hamlesi meyvesini vermiş takımımız maç başına 2.4 puan toplayarak grubun zirvesinde şampiyonluk yarışının en güçlü adayı olmuştur.
Zorlu virajları ve engelleri aşarak ve binbir gaile ile uğraşarak ulaştığımız bu merhalenin şahsi menfaatler peşinde koşan bazı çıkar çevrelerinin iştahını artırdığının bilincindeyiz. Kamuoyunun da yakından izlediği üzere bu çevrelerin referansları malumdur ve Beykoz’u hangi uçuruma taşımak istediklerini spor haberlerini takip eden herkes çok iyi bilmektedir.
Uzun yıllardır süren var olma mücadelemiz sırasında verdiğimiz tüm sözlerin arkasında durduk, kimseyi satmadık, kimseyi aldatmadık. Aynı davranışı bizimle yürümeye söz vermiş kişi/kişilerden beklemek en doğal hakkımızdır. Aksi takdirde dün olduğu gibi bugün ve yarın da Beykoz Spor Kulübü adına her türlü kavganın yenilmez tarafı olacağımızın bilinmesinde fayda vardır.
Saygılarımla
ZEKİ AKSU
 
ZEKİ AKSU AÇIKÇA BU PAYLAŞIMI İLE TÜM SÜREÇTEN BEYKOZ BEELDİYE BAŞKANI  ALAATTİN KÖSELER’İN HABERDAR OLDUĞUNU VE İMZALARIN BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI ALAATTİN KÖSELER’İN MAKAMINDA VE ALAATTİN KÖSELER’İN GÖZETİMİNDE GERÇEKLEŞTİĞİNİ BELİRTTİ. 
 
TUZLASPOR’DAN 70 MİLYON TL’YE DEVİR ALINAN HAKLAR İÇİN ŞU ANA KADAR 15 MİLYON TL ÖDENDİĞİ RESMİ OLMAYAN BİLGİLER ARASINDA.
 
BAKALIM BU AÇIKLAMADAN SONRA BİLGİM DIŞINDA SORUMLULUK ZEKİ AKSU’NUN DİYEN BAŞKAN ALAATTİN KÖSELER NE AÇIKLAMA YAPACAK. 
 
 
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.