Dolar 34,0734
Euro 37,7911
Altın 2.800,97
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Yağmurlu
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Adıyaman ve Gergerli hemşehrilerinden Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Müfit Yetkin’e Ziyaret

Adıyaman ve Gergerli hemşehrilerinden Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Müfit Yetkin’e Ziyaret
REKLAM ALANI
16 Ağustos 2024 22:32
44
A+
A-

16.08.2024- Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Müfit Yetkin’i Adıyaman ve Gerger bölgesinden hemşehrileri makamında ziyaret etti. 

Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Ali Acar öncülüğünde gerçekleşen ziyarette, CHP Sultangazi Belediye Meclis Üyesi İsmail Akkaya, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, CHP Fatih Yedek Meclis Üyesi Ebubekir Şahin ve diğer  hemşeriler de yer aldı.


 
Ziyaret, samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşti. Ziyaretin amacı, hemşerileri Müfit Yetkin’in yeni görevinde yanında olduklarını belirtmek ve başarı dileklerinde bulunmaktı. Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Ali Acar, bu duygusal buluşmada, “Bir hemşerimizi önemli bir görevde görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Gergerli Müfit Yetkin başkanımız, biz Gergerlilerin göğsünü kabartmıştır. Gerger Federasyonu olarak hemşerimize görevinde başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.


 
Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Müfit Yetkin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hemşerilerimin bu güzel ziyaretinden dolayı son derece mutluyum. Birlik ve dayanışmamızın, bu tür anlamlı buluşmalarla pekiştiğine inanıyorum” dedi.


 
Bu ziyaret, hemşerilik bilincinin ne denli güçlü olduğunu bir kez daha kanıtladı. Aynı topraklardan yetişmiş insanların birbirine olan desteği, samimiyeti ve bağlılığı, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Müfit Yetkin’in görevi süresince en büyük motivasyon kaynaklarından biri olacak gibi görünüyor.

 
Kaynak: Yaşam Gazetesi
 
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.