Dolar 32,6737
Euro 35,1426
Altın 2.448,96
BİST 10.343,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
32°C
Parçalı Bulutlu
Çar 29°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 31°C

Başkan Köseler’in Metin Aynı Ama Bir Kare Nedeniyle İlk Paylaşımı Silindi

Başkan Köseler’in Metin Aynı Ama Bir Kare Nedeniyle İlk Paylaşımı Silindi
REKLAM ALANI
11 Haziran 2024 18:47
54
A+
A-

11.06.2024- Beykoz Belediyesi’nin bugün ağır bir misafiri vardı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu koordnasyon toplantısı kapsamında bugün Beykoz Belediyesi’ne geldi.

Başkan İmamoğlu’nun Belediye’yi ziyaretinde ziyarete ilişkin yapılan duyurular kapsamında vatandaşlarda Beykoz Belediyesi önünde Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu karşılamaya geldiler.

Başkan İmamoğlu’nu karşılama esnasında Başkan Alaattin Köseler, eşi ve evladı tarafından İBB BaşkanıEkrem İmamoğlu’na çiçek takdim edildi. Ve bu karşılama karesi Başkan Alaattin Köseler’in sosyal medya hesabından karşılamaya ilişkin paylaşımda yer aldı.

Ne var ki daha sonra aynı içerik ile ilk paylaşımdan farklı olarak eşi ve evladının fotoğrafının yer aldığı kare kaldırılarak ikinci bir paylaşım yapıldı ve ilk paylaşım silindi.

Anlaşılan bu hususta bir rahatsızlık oluşmuş olmalı ki bu kare kaldırıldı.

Bizce sıcak ve samimi bir kare idi neden bu kare kaldırıldı anlam vermiş de değiliz…

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.