Dolar 32,6887
Euro 35,1411
Altın 2.447,92
BİST 10.343,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
32°C
Parçalı Bulutlu
Çar 29°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 31°C

BEYKOZ AFETTEN DÖNDÜ

BEYKOZ AFETTEN DÖNDÜ
REKLAM ALANI
25 Ocak 2024 16:37
280
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Beykoz meydanda düzenlediği çevre düzenlemesi sırasında ANA akım doğal gaz borusu patlatılınca Beykoz büyük bir tehlike ile karşı karşıya kaldı.

 

25.01.2024- Dün akşam meydana gelen olay nedeni ile bugün saat 117:00 dolaylarına kadar başta Beykoz Merkez olmak üzere çevre mahallelerin doğal gazı kesildi.

Olay yerinde borunun patlaması ile kulakları sağır edercesine gaz sesi duyuldu. Kokusu da bir hayli etkindi. Ekipler olay yerini İtfaiyenin de hazır bulunması ile çevirerek vatandaşlardan kesinlikle ateş ve yanıcı madde kullanmamasını istediler.

Kaçağın giderilmesi ile bu defa evler tek giden kutulardan doğal gaz servisi yeniden sağlanmaya çalışıldı. Bu da tek tek işlem gerektirdiği için bazı hyerler kış günü 24 saat doğal gazdan mahrum kalmış oldu.

Allah muhafaza açık hava olmasa doğal gaz sıkışması yaşansa idi Beykoz Merkez’in hali ne olurdu düşünmek bile istemiyoruz.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.