Dolar 34,0660
Euro 38,0679
Altın 2.834,54
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

BEYKOZ BELEDİYE TARİHİNDE BİR İLK. YENİ MAKAM TÜREDİ. MÜDÜR BAŞKAN YARDIMCISI

BEYKOZ BELEDİYE TARİHİNDE BİR İLK. YENİ MAKAM TÜREDİ. MÜDÜR BAŞKAN YARDIMCISI
REKLAM ALANI
15 Ağustos 2024 15:20 | Son Güncellenme: 17 Ağustos 2024 10:47
142
A+
A-

15.08.2024- Beykoz Belediyesi’nde 31 Mat yerel seçimler sonrası belediye başkanlığını Beykozlu vatandaşların oylarıyla kazanan Beykoz Belediye Başkanımız Alaattin Köseler uzun bir beklemenin ardından Belediye Başkan Yardımcılarını atamış ve sorumlu oldukları müdürlüklerini belirlemişti.

Bu arada İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilçe başkanlığı yaptığı dönemde  Beylikdüzü ilçe teşkilatında yönetici olarak yer alan akabinde Beylikdüzü Belediyesi’nde müdürlük yapan Fidan Gül ismi de Beykoz Belediyesi’nde görev alacak isimlerin arasında geçmeye başlamıştı.

Ne var ki, ortada bir sorun vardı. ‘Beykozu Beykozlular yönetecek’ sloganı ile Beykoz’da seçim çalışmaları yürüten kadrolarda siyasi kariyeri İstanbul’un öbür ucu Beylikdüzü’nde geçmiş bir ismin hem de davası süren, kesinleşmiş mahkeme kararı olmayan bir ismin atanması soru işaretleri barındırıyordu.

Bu soru işaretleri mahkeme neticeleninceye kadar devam edeceğe benzerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatı ile Beykoz Belediyesi’nde yer bulan Fidan Gül için Belediye tarihine geçecek bir uygulama vuku oldu.

 

Şöyle ki?

Beykoz Belediyei resmi web sayfasında Belediye Başkanımız Alaattin Köseler’in şu an mevcutta 3 Başkan Yardımcısı gözüküyor. 

Bu isimler sırasıyla Taner Aksu, Bilgehan Murat Miniç, Turgay Sucuoğlu ve Müfit Yetkin 

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI TANER AKSU’YA BAĞLI MÜDÜRLÜKLER VE MÜDÜRLER

15.08.2024 tarihinde Beykoz Belediyesi www.beykoz.bel.tr  resmi internet sitesinden alınan kareler. 

GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRÜ OLARAK BURADA DA FİDAN GÜL İSMİ GEÇMEKTEDİR

NE VAR Kİ BELEDİYENİN RESMİ SİTESİNDE BAŞKAN YARDIMCISI TANER AKSU’YA BAĞLI MÜDÜRLÜKTE MÜDÜR GÖZÜKEN FİDAN GÜL BELEDİYE’DE BAŞKAN YARDIMCILARINA TAHSİS EDİLEN MAKAMDA ZİYARETÇİ AĞIRLAMAKTADIR

İŞTE O AĞIRLAMALAR

 

 

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISINA BAĞLI MÜDÜR BAŞKAN YARDIMCISI

Bütün bu kareleri bir araya getirdiğimizde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Beykozluların Beykozluları yönettiği Beykoz Belediyesi’nde Fidan Gül için resmiyette Belediye Başkan Yardımcısı Taner Aksu’ya bağlı Sosyal Yardım İşleri Müdürü olduğunu uygulamada ise Belediye Başkan Yardımcısı makamında bulunduğunu öğrenmiş bulunuyoruz.

Özetle belediye tarihçiliğinde Belediye Başkan Yardımcılığına bağlı Müdür Belediye Başkan Yardımcısı  taytılını da öğrenmiş bulunduk. 

Bir soru da burada sormak gerekiyor Sayın Fidan Gül acaba resmiyette gözüktüğü müdür pozisyonunda mu maaş alıyor yoksa Belediye Başkan Yardımcısı pozisyonunda mı maaş alıyor?

Bu arada akıllara gelen bir soru da Beykoz Belediyesi’nin resmi internet sitesi yoksa güncellenmiyor mu?

Umarız gerekli düzenlemeler yapılır ve şeffaf yönetim anlayışı hasıl olur…

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.