Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 33°C
Çar 33°C

Beykoz Belediyesi Cevap Bekleyen Sorular-1

Beykoz Belediyesi Cevap Bekleyen Sorular-1
REKLAM ALANI
7 Nisan 2023 12:46
181
A+
A-

2022 Yılı Beykoz Belediyesi Faaliyet Raporu Beykoz Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile geçti ama Beykoz’u yarınlara güçlü bir şekilde taşıyacak olan başlklardaki gelişmeler de merak konusu oldu.

Bu bağlamda Beykoz Gazetesi olarak ve Beykozlu vatandaşlar olarak cevap bulmasını istediğimiz soru başlıklarımız şu şekildedir?
Beykoz Belediyesi’nin kendi tespitleri ile oluşan aşağıdaki soruların cevap bulması gerekmektedir?

Yol Bakım ve Onarım Faaliyetleri Hususunda
Buna göre;
Bakım onarım çalışmalarında eksik personel ihtiyacının ne kadarı karşılandı? Eksik personel ihtiyacı devam etmekte midir?
Bakım onarım faaliyetlerinin hizmet kalitesi artırıldı mı?
Bu alanda hizmetler hızlandırıldı mı?
Uzun ömürlü hizmetlerin üretilmesi önerilmekte idi, uzun ömürlü hizmetler gerçekleştirildi mi? Gerçekleştirildi ise yol yapım ve onarım hususunda uzun ömürlü gerçekleşen hizmetler nelerdir?Yapıldı ise eski uygulamalara göre bu hizmetleri uzun ömürlü yapan metot ne olmuştur?

Deniz Ulaşımı ve Raylı Sistemler Hususunda Sorularımız
Yine aynı şekilde Beykoz Belediyesi’nin tespit ettiği hususlara yönelik cevaplarını beklediğimiz sorularımız olacaktır.
Beykoz özelinde deniz yollarına yönelik projelerin geliştirilmesi hususunda ganhi projeler geliştirilip, uygulamaya konulmuştur?
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve ilgili paydaşlarla iş birliği yapılarak metro ve altyapı planlamasına ilişkin ortak projelerin yürütülmesini öngörmekte idiniz, ortak projeler planlanıp yürütülmüştür, planladı ise bu planlar nelerdir, yürütüldü ise neler yürütülmüştür?

haber@beykozgazetesi.com a gelecek cevaplar okurlarımız ile paylaşılacaktır.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.