Dolar 33,9832
Euro 37,8552
Altın 2.816,44
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Beykoz Belediyesi Çözüm Merkezi’ne ‘Posta Koyuyor’ şikayeti

Beykoz Belediyesi Çözüm Merkezi’ne ‘Posta Koyuyor’ şikayeti
REKLAM ALANI
8 Ağustos 2024 11:44 | Son Güncellenme: 8 Ağustos 2024 11:54
58
A+
A-

08.08.2024- Beykoz halkımızın sesi soluğu olmaya devam ediyoruz. Gazetemizi arayarak kibarca kendisini tanıtan ve Beykoz Belediyesi’nden maruzatı olduğunu bildiren yaşlı bir amcanın şikayetini Beykoz Belediyesi’ne aktarıyoruz.

MUSTAFA AMCA’YA KULAK VERİN

Beykoz’daki yerel gazetelere ulaşmaya çalışan gazetemize de telefon yoluyla  ulaşan Mustafa Amca, yaşlı birisi olduğunu, bir konuyu arz etmek üzere Beykoz Belediyesi Çözüm Merkezini aradığını ne var ki telefondaki kişinin kendisine kaba davranarak adeta posta koyduğunu belirtti. Mustafa Amca bu durumu bir kaç kez yaşadığını adının Gülten Hanım olduğunu öğrendiğim Çözüm Merkezi’nden sorumlu müdire hanıma durumun iletilmesini istiyorum diye kibarca ricada bulundu. 

Elçiye zeval olmaz Beykoz Belediyesi ilgili yetkilileri bize ulaşırsa kendilerine Mustafa Amca’nın telefonunu memnuniyetle iletiriz. Yeter ki yaşlı bir büyüğümüzün sorunu tebessüm ile halledilsin. 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.