Dolar 32,6887
Euro 35,1411
Altın 2.447,92
BİST 10.343,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
32°C
Parçalı Bulutlu
Çar 29°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 31°C

Beykoz Belediyesi Kapattı, Saatleri Kıstı. Kaliteli Hizmet Vurgusu Yaptı. İŞTE O İLGİNÇ SMS

Beykoz Belediyesi Kapattı, Saatleri Kıstı. Kaliteli Hizmet Vurgusu Yaptı. İŞTE O İLGİNÇ  SMS
REKLAM ALANI
29 Haziran 2024 11:32
62
A+
A-

29.06.2024- Beykoz Belediyesi tarafından bugün Belediye’nin işlettiği Kütüphanelere üye olan kişilere SMS ile bir duyuru yapıldı. Duyuruda kapatma, saat kısaltma gibi ifadelere yer verilerek bunun sürdürülebilirliği ve etkinliği artırarak kullanıcı memnuniyeti ve kaliteyi yükselteceği belirtildi. Kapatma ve saat kısıtlaması ile nasıl sürdürülebilir ve kalite yan yana getirildi kimse anlayamadı…

 

Beykoz Belediyesi tarafından Üyelere gönderilen mesaj aynen şöyle

 

Değerli Üyelerimiz;
Kütüphanelerin sürdürebilirliğini ve etkinliğini artırmak, kullanıcı memnuniyetini ve hizmet kalitesini yükseltmek için 2024 Temmuz ayı boyunca çalışma saatlerimiz güncellenmiştir. Yalı Kütüphanesi çalışma saatleri, 10.00-18.00 şeklinde güncellenmiş olup, Çayır Kütüphanesi ise hizmetlerini Yalı Kütüphanesinde gerçekleştirecektir.
Beykoz Millet Kıraathanesi 7/24 hizmet vermeye devam edecektir.
İyi günler dileriz.

 

ÜYELER ANLAM VEREMEZ

Kapatılan Çayır Kütphanesinde  nasıl sürdürülebilir, etkin, kullanıcı memnuniyeti ve kaliteli olabiliyor. Kapattığınızı belirtiyorsunuz bu ifadeyi kullanıyorsunuz.

7/24 hizmet veren Yalı Kütüphanesini 10:00-18:00 saatleri arasına düşürmüşsün aynı şekilde bu ifadelerle hiç örtüşmüyor.

Yeniden yapılanma ve revizeler için belirli bir süre kısıtlamaya gidildiğini bu doğrultuda kullanıcılarınızdan anlayış beklediğinizi belirtseniz anlaşılacak lakin bu şekilde kapatma ve kısıtlama ile kaliteyi, sürdürülebilirliği kullanıcı memnuniyetini nasıl bir araya getiriyorsunuz anlam veremedik.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.