Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 33°C
Çar 33°C

BEYKOZ ÇENGELDERE’DE DEAŞ’LI TERÖRİST BOMBA YAPARKEN YAKALANDI

BEYKOZ ÇENGELDERE’DE DEAŞ’LI TERÖRİST BOMBA YAPARKEN YAKALANDI
REKLAM ALANI
29 Nisan 2024 14:29
442
A+
A-

29.04.2024- İstanbul Emniyeti Terörle Şube ekipleri Beykoz Çengeldere Mahallesi’nde bir mermer atölyesinde çalışan DEAŞ militanını bomba yaparken yakaladı.

Çengeldere’de bir mermer atölyesinin müştemelatında kalan ve burada çalışan Suriye uyruklu DEAŞ militanı bomba kimyasalları ile birlikte yakalandı. Terörist K.A’nın 6 aydır Beykoz’da kaldığı belirlenirken daha önce mermer atölyesinde deneme yaptığı ve küçük bir patlama kaydettiği beirlendi.

Terörist sorgusubda bazen İsrail Büyükelçiliği hedefti derken bzen de Ümraniye’de bir dükkandı diyerek hedef şaşırtıyor.

Terörist’eyardım ve yataklık yapan Ç.A ve  yakalanan şahıslar ile bağlantılı olduğu tespit edilen; A.A., İ.İ., Y.A., A.B., I.B. ve Ö.K. yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyet güçleri teröristin 1 Mayıs’ta Taksim’i hedeflediğini belirledi.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.