Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

BEYKOZ GÜNDEMİNE BOMBA GİBİ DÜŞTÜ. ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ,MECLİS ÜYESİ

BEYKOZ GÜNDEMİNE BOMBA GİBİ DÜŞTÜ. ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ,MECLİS ÜYESİ
REKLAM ALANI
24 Mart 2025 12:44
488
A+
A-

24.03.2025- Kemal Kılıçdaroğlu’nu Genel Başkanlıktan düşüren CHP kongrelerine ilişkin bir bir bombalar patlamaya devam ediyor. Sırtımda bıçak izleri var diyerek kongreleri değerlendiren Kılıçdaroğlu’nun şaibe ile kongreyi kaybettiğine dair deliller ortaya dökülmeye başladı. Bunlardan biri de CHP İstanbul İl Kongresi. 

BEYKOZ GÜNDEMİNE BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Gazeteci Emre Erciş CHP İstanbul İl Kongresi ve Beykoz Gündemine bomba gibi düşecek iddialarda bulundu. 

Emre Erciş, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın 8 Ekim 2023’te yapılan kongresinde Beykoz Belediye Meclis Üyesi U.G ve sonrası Beykoz Belediyesi Özel Kalem Müdürü olan ve rüşvet almaktan tutuklanan Veli Gümüş’ün oyları için maddi pazarlık yaptıklarına dair kendisine ses kayıtları iletildiğini iddia etti. 

 

8 Ekim 2023’te Haliç Kongre Merkezinde yapılan kongreyi Özgür Çelik 342 oyla kazanarak il başkanı olmuş,  Rakibi Cemal Canpolat ise 310 oy almıştı.

Hatırlanacağı üzere Kılıçdaroğlu tarafı kongrelerde usulsüzlükler yapıldığını iddia etmiş, 

Eski CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP’nin 4-5 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleşen 38. Olağan Kurultayı’nın iptali için Asliye Hukuk Mahkemesi’nde dava açtı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca son dönem CHP İstanbul İl Kongresi seçimlerinde seçime karıştırılan hile ve seçim kanununa muhalefet edildiğine ilişkin iddialarla ilgili olarak soruşturma işlemlerine başlatılmıştır,” denilmişti.

Ve yine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı CHP’nin 4-5 Kasım 2023’te yapılan 38’inci Olağan Kurultayı’nda ‘kurultay günü para karşılığı oy kullandırıldığı’ iddialarına ilişkin soruşturma başlatmıştı.

Öte yandan bazı delegelere 250 bin , 500 bin TL gibi paralar, bitcoin, telefon vb hediyeler ile oy satın alındığı basına yansımıştı.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.