Dolar 32,6871
Euro 35,1260
Altın 2.449,70
BİST 10.343,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
32°C
Parçalı Bulutlu
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 31°C

BEYKOZ KIR BAHÇESİ’NE GİTMEDEN BU HABERİ MUTLAKA OKUYUN

BEYKOZ KIR BAHÇESİ’NE GİTMEDEN BU HABERİ MUTLAKA OKUYUN
REKLAM ALANI
2 Mart 2024 14:38
182
A+
A-

02.03.2024- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından Beykoz Korusu’nda açılışı gerçekleştirilen İBB Beykoz Kır Bahçesini sizler için gezdik ve değerlendirdik. Bu haberi okumadan sakın program yapmayınız.

Öncelikle hemen belirtelim Beykoz Korusu Kır Bahçesi mimari estetik ve görsel yönden gayet çok hoş olmuş. Tasarlayanlar ve uygulayanlar Beykoz’a güzel bir eser kazandırmış. 

Lakin yönetimi ve konsepte ciddi sıkıntılar var.

ÖNELİKLE SELF SERVİS, UZUN KUYRUK

Veznenin hemen girişte ve tek kişi oluşu dolayısıyla saat 09:30’dan sonrası için daha henüz 2 Marttayız binanın dışına kadar kuyruk oluşuyor. Parayı ödediniz bu defa siparişlerin tosttur, menemendir, çaydır v.s asıl uzun beklemeyi burada yaşıyorsunuz.  Bu saat itibarıyla de içeride yer bulmanız nerede ise imkansız. Havalar güzel ise zaten içeride oturmasınız ama güzel havalarda da özellikle hafta sonları oluşacak kuyruğu bu konsept ve yönetim tarzı oldukça düşünemiyoruz bile. 

KAHVALTI TABAĞI OLDUĞU GİBİ PLASİTK

Ayrıca diyelim ki kahvaltı tabağı istediğiniz. Bilemiyoruz evinizde plastik kaplardan kahvaltı yapıyor musunuz. Burada kahvaltı tabağı plastik. Tabağın içindekiler de plastik bıçak, plastik çatal, seyidoğlunun plastik içindeki reçeli, balı, çikolatası, tere yağı. haşlanmış yumurta,  3 siyah zeytin, 3 yeşil zeytin, 3 dilim kaşar peyniri, 1 dilim çeçil peynirine, ekmek ve çay. isteğe bağlı ekmek ve çay ücreti mukabil eklenebiliyor. 

Fiyatı gayet ucuz ve mide doyurucu. Lakin bu fiyata bu hizmeti alabilmeniz özellikle güzel havalarda ciddi bir kuyrukta beklemenize bedel olacaktır. Ve şayet plastik kaptan böyle bir ortamda kahvaltı yapmak istemiyorsanız kahvaltı tabağı istemeyeceksiniz.

ARAÇ GİRİŞİNE KAPALI

Bir not daha. Kır bahçesinin hemen girişinde araç girişi araç girişine kapatıldı. Navigasyon ile gelecekler bu kapıya gelmeden 300 metrede kapı var oradan girip korunun içinden kır bahçesine yönelmeniz gerekiyor.

NEREYE GÖRE 500 M İLERİDEKİ !!! MERKEZDEN GELENLER İÇİN ANLAŞILIR DA TERS İSTİKAMETTEN GELENLER NE YAPACAK…

AYRICA BU YAZIYI OKUYABİLMEK İÇİN ARAÇTAN İNMEK GEREK…TEZ DÜZELTİLMEİ….

Yazı yok mu var. LAKİN A DÖRT KAĞIDA YAZILDIĞI İÇİN GÖRMENİZ İMKANSIZ VE İLERİDE İFADESİ YÖN İŞARETİ DE YOK.

BELEDİYE YETKİLİLERİN ACİL BU DURUMA YÖNLENDİRME TABELASINA EL ATMASI GEREKİYOR.

 

#Beykozkırbahçesi  #İBBBeykozkırbahçesi 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.