Dolar 32,6887
Euro 35,1411
Altın 2.447,92
BİST 10.343,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
32°C
Parçalı Bulutlu
Çar 29°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 31°C

Beykoz semalarına görüntülenen gizemli yeşil cismin ne olduğu merak edildi…

Beykoz semalarına görüntülenen gizemli yeşil cismin ne olduğu merak edildi…
REKLAM ALANI
26 Mayıs 2024 12:33 | Son Güncellenme: 26 Mayıs 2024 12:36
71
A+
A-

26.05.2024- Beykoz semalarında gece saatlerinde fosforlu yeşil renkte hareketsiz bir cisim görüldü. Sosyal medyada paylaşılan videoda, cismin uçak veya helikopter olmadığı anlaşılıyor. Vatandaşlar tedirginken, yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi.

Beykoz  semalarında gece saatlerinde görüntülenen fosforlu yeşil renkte bir cisim, görenleri şaşkına çevirdi ve tedirginliğe yol açtı. Hava Forum isimli bir sosyal medya hesabından paylaşılan videoda, gökyüzünde hareketsiz bir şekilde duran bu gizemli cismin net bir şekilde görüldüğü görülüyor.

Videonun çekildiği yerden cismin tam olarak ne olduğu ve nereden geldiği net bir şekilde anlaşılamasa da, ışık saçan cismin uçak veya helikopter gibi bilinen bir hava taşıtı olmadığı da görülüyor.

Videonun çekildiği yerden cismin tam olarak ne olduğu ve nereden geldiği net bir şekilde anlaşılamasa da, ışık saçan cismin uçak veya helikopter gibi bilinen bir hava taşıtı olmadığı da görülüyor. Sosyal medyada paylaşılan videoya ve gelen bildirimlere göre, bu gizemli ışık sadece Beykoz’dan değil, İstanbul’un Anadolu Yakası’nın bazı semtlerinden de görülebildi. Olayla ilgili yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi. Vatandaşlar gökyüzündeki bu gizemli ışığın ne olduğunu merak ediyor ve yetkililerden bir açıklama bekliyor.  Sosyal medyada ise gökyüzündeki gizemli ışıkla hakkında birçok yorum yapıldı.

Görgü tanıkları:
Videoyu çeken kişi, o anları şöyle anlattı”Cisim tam olarak bu hareket etmiyor fosforlu yeşil burası İstanbul Beykoz!” 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.