Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 33°C
Çar 33°C

Beykoz Spor Kulübü Yönetiminden BİSK’e rest. BİSK’i Yerden Yere Vurdu

Beykoz Spor Kulübü Yönetiminden BİSK’e rest. BİSK’i Yerden Yere Vurdu
REKLAM ALANI
12 Haziran 2024 12:53
124
A+
A-

12.06.2024- Geçtiğimiz günlerde genel kurulunu yapan ve başkanlığına yine Asım Özdemir’in seçildiği Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği (BİSK) ‘e ilişkin Beykoz Spor Kulübü Yönetiminden açıklama geldi. Genel kurul sonrası açıklanan BİSK yönetim kurulu listesinde Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu’nun adının yer almasına rağmen Beykoz Spor Kulübü, zehir zemberek ifadelerle ‘Kısaca BİSK olarak isimlendirilen teşkilatla hiçbir bağımız yoktur’ açıklamasını yaptı.

İŞTE O AÇIKLAMA

 

BEYKOZ İLÇESİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNİ DESTEKLEME DERNEĞİ ADI ALTINDA KURULAN VE KISACA BİSK OLARAK İSİMLENDİRİLEN TEŞKİLATLA HİÇBİR BAĞIMIZ YOKTUR
Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği adı altında kurulan ve kısaca BİSK olarak isimlendirilen teşkilat; maalesef adında yer alan amacından çok uzaklaşmış ve zamanla bazı makam/etiket meraklısı kişi/kişiler tarafından menfaat ilişkilerine dayalı bir yapıya dönüştürülmüştür.
Bu yapının etiket sahibi kıldığı kişilerin dışında ne Beykoz’a ne Beykozlulara ne de Beykoz’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine herhangi bir fayda sağlayan ve onların hukukunu savunan bir anlayışı yoktur.
Bu yapı içerisinde Beykoz 1908 Spor Kulübü’nün herhangi bir şekilde görev üstlenmiş gibi gösterilmesine izin vermemiz söz konusu değildir.
İrademiz dışında, herhangi bir katkı ya da iştirakimiz olmadan oluşturulan bir listeyle adı geçen teşkilatın bir parçası olarak gösterilme çabası yukarıda beyan ettiğimiz görüşlerimizin doğruluğunu ortaya koyan onlarca kanıttan sadece bir tanesidir.
Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği adı altında kurulan ve kısaca BİSK olarak isimlendirilen teşkilatla hiçbir ilişkimizin olmadığı söz konusu teşkilatın ilgili şahıslarına ve spor kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
BEYKOZ SPOR KULÜBÜ
YÖNETİM KURULU
 
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.