Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 33°C
Çar 33°C

Beykoz Yalı Kütüphanesi’ne İstanbul Valisi Gül’den Ziyaret

Beykoz Yalı Kütüphanesi’ne İstanbul Valisi Gül’den Ziyaret
REKLAM ALANI
23 Mayıs 2024 14:34
65
A+
A-

23.05.2024- İstanbul Valisi Davut Gül, Beykz Belediyesi’nin Dünyaca meşhur Yalı Kütüphanesini ziyaret etti. Vali Gül’e ziyaretinde Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler eşlik ederken, Vali Gül ve Başkan Köseler yalı kütüphanesindeki öğrenciler ile muhabbet ettiler.

 

BEYKOZ YALI KÜTÜPHANESİ NEREDE

BEYKOZ YALI KÜTÜPHANESİ İLETİŞİM

BEYKOZ YALI KÜTÜPHANESİ ONLİNE RANDEVU

Boğaz kıyısında 7/24 hizmet veren “Yalı Kütüphanesi” ışıltılı manzarası, modern çalışma alanları ve zengin içerikli yayınlarıyla şehirdeki gençlerin favori mekânı oldu.

Beykoz Belediyesi tarafından Beykoz merkez sahilinde, ilçenin güzelliğini ve kültür zenginliğini vurgulayan denize sıfır bir konumda kurulan “Yalı Kütüphanesi”, günün her anı cazip Boğaz manzarası ve zengin kütüphanesiyle 7/24 hizmet veriyor.

Aynı anda 120 kişi ders çalışabiliyor

Boğaz manzarasına karşı, gençlerin dinamizmini yansıtan modern alanlara sahip kütüphanede aynı anda 120 kişi ders çalışabiliyor.  

Gençler ışıltılı manzaraya karşı ders çalışıp, kitap okurken kıyıya vuran dalgaların melodileri ve martı sesleri de atmosfere eşlik ediyor.

On-line Randevu

Yalı Kütüphanesinin raflarında ise 11 bin kitaplık zengin içerikli bir koleksiyon, Beykoz Kitaplığı yayınları ve İstanbul Kitaplığı Köşesi bulunuyor.  

 “Yalı Kütüphanesi”nde ders çalışmak ve kitap okumak isteyen her yaştan kitapsever mekândan günün her saati randevu alarak yararlanıyor.

Ziyaretçiler danışma noktasında üye kaydı yaptırdıktan sonra, on-line randevu alabiliyor.    

Okurlar seçtikleri kitapları 15 gün süreyle ödünç alabiliyor.

Mekânda ziyaretçiler için çay ve çorba ikramı da veriliyor.

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, İstanbul Valisi Davut Gül’ü Yalı Ktüphanesinin girişinde karşıladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.