Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Az Bulutlu
İstanbul
27°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 26°C

Beykoz’da Kadınların Girebileceği Plajlar

Beykoz’da Kadınların Girebileceği Plajlar
REKLAM ALANI
25 Haziran 2023 01:18
215
A+
A-

25.06.2023- Deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmak isteyen kadınlar sevdikleri ve kendilerine hitap eden plajlara yönelebiliyor. Böylesi güzel yerlere sabahın erken saatlerinde gidip akşama kadar doyasıya bir vakit geçirmek çokça mümkün olabiliyor. Sizde yazın keyfini çıkarmak isteyenlerdenseniz alternatiflere göz atabilirsiniz.

İşte Beykoz’da bulunan kadınlar plajı listesi

POYRAZKÖY KADINLAR PLAJI
 Beykoz’da hizmet veren Poyrazköy Kadınlar Plajı temiz ve durgun bir denize sahip olması nedeniyle fazlasıyla tercih ediliyor. İstanbul’a yakın yerde kadınlar plajı arayan herkes için gidilebilecek en iyi ortamlardan biridir. 0 ve 6 arası çocuklar ücretsiz olup, 7 ve 9 arasındaki çocuklar da yarım ücretli olarak giriş yapabiliyor.

RİVA ELMASBURNU KADINLAR PLAJI
İstanbul’da tatil yöresi standartlarındaki tek kadınlar plajına sahip Riva Elmasburnu Bayanlar Plajı ve Tabiat Parkı modern tesisleriyle yaz boyunca kadınlara ve ailelere şehrin yakınında nezih günübirlik tatil imkânı sunmaktadır. Beykoz Belediyesi’nin ilçedeki turizm yatırımları kapsamında Elmasburnu Tabiat Parkı’nda kurduğu, 9 bin metrakare yürüyüş alanı, 165 adet piknik ünitesi, mavi ve yeşil koylara bakan restoranı, büfesi, 2 adet çocuk parkı ve 29 adet locanın yer aldığı kadınlara özel plajıyla sezonu açtı.
Piknik alanları, mavi ve yeşil koylara bakan restoranı, büfesi, 2 adet çocuk parkı ve locaların yer aldığı 5 yıldızlık tesisi ve plajıyla misafirlerini ağırlıyor.

ELMASBURNU TABİAT PARKI VE MESİRE ALANI
275 Araç Kapasitesi Vardır.
Tur Şirketleri İle Anlaşması Yoktur.
Kişi Girişi Sınırlı Sayıdadır.
Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kadınlar günleridir. Bu günlerde 7 yaş üzeri erkek çocuk alınmamaktadır.
Alımlar öncelik sırasına göre yapıldığından dolayı, yoğunluktan etkilenmemek için erken giriş yapılması gerekmektedir.

Detaylı Bilgi İçin: 444 666 1
Adres: Riva Mahallesi Elmas Tabya Caddesi No:50 Beykoz/İSTANBUL

Riva Elmasburnu Plajı Görseli

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.