Dolar 34,0734
Euro 37,7911
Altın 2.800,97
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Yağmurlu
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Beykoz’da Otomobil Halk Pazarına Daldı: 2 Yaralı (Olay yerinin videosu)

Beykoz’da Otomobil Halk Pazarına Daldı: 2 Yaralı (Olay yerinin videosu)
REKLAM ALANI
15 Eylül 2024 00:02
39
A+
A-

14.09.2024- Yalıköy Semt Pazarı’nda fren yerine gaza basan bir otomobil sürücüsü, pazar alanına daldı. Kazada iki kişi ağır yaralandı.

Beykoz’da semt pazarında bir otomobil sürücüsü fren yerine gaza basınca, aracıyla pazar alanına daldı. Yaşanılan olayda ölen olmazken, iki kişi ağır yaralandı.

Olay, İstanbul Beykoz ilçesi, Yalıköy Semt pazarında saat 14.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, seyir halindeki bir otomobil sürücüsü fren yerine gaza basınca Cumartesi günleri genellikle kurulan Yalıköy Semt pazarına daldı.

2 KİŞİ AĞIR YARALANDI

 

Sürücüsünün tamamiyle hakimiyetinden çıkan otomobil karpuz ve kıyafet satan tezgahları yıkarak yaşlı bir kadına çarptı. Kazada ölen olmazken ayağı kırılan yaşlı kadın ve sürücü ağır yaralandı.

 

POLİS EKİPLERİ OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATTI

 

Durumum polis ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı vatandaşları hastaneye kaldırırken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

“FREN YERİNE GAZA BASTI ARAÇ HAVALANDI”

 

Pazar alanında satıcı Nuran Durmuş, “fren yerine gaza bastı. Araç havalandı. Normalde öyle olmaz. Kavun karpuzları arkadaşın çöpe gitti. Yandaki kıyafetler zarar gördü. Ben müşteri ile uğraşıyordum. Bir anda çığlık ve bağırış. Baktım araç havada uçuyor. Tezgahtar bir tarafta, yazık bir baktım bir teyze yerde ayağı kopmak üzere Allah kimseye yaşatmasın” dedi.

 
REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.