Dolar 32,5757
Euro 35,2566
Altın 2.466,52
BİST 10.732,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Beykoz’da yarım bıraktıkları işi tamamladılar. Tamamen yaktılar

Beykoz’da yarım bıraktıkları işi tamamladılar. Tamamen yaktılar
REKLAM ALANI
24 Ağustos 2023 01:52
98
A+
A-

Beykoz’da iki ay önce kundaklandığı belirtilen ahşap ev, çıkan ikinci yangında kullanılamaz hale geldi. Mahmutşevketpaşa Mahallesi’ndeki evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

25.08.2023- Ev sahibi, yangının nedenini bilmediğini ve güvenlik kameralarının inceleneceğini söyledi. Evdeki hasarın büyük olduğu belirtilirken, onarım tamamlanıncaya kadar aynı bölgede oturan çocuklarının yanında kalacağı ifade edildi.Beykoz’da iki ay önce kundaklandığı belirtilen ahşap ev, çıkan ikinci yangında kullanılamaz hale geldi.Mahmutşevketpaşa Mahallesi Yeni Riva Yolu’ndaki ahşap binada yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri bir saatlik müdahaleyle yangını kontrol altına aldı.Soğutma çalışmasının ardından itfaiye kullanılamaz hale gelen evde, polis de bölgede inceleme yaptı.

“Kundaklamadan sonra iki kamera taktırdım”Komşuların bilgi vermesiyle evine gelen Nurettin Öztürk, eşinin yurt dışında olduğunu, bir süredir evde yalnız yaşadığını, yangın sırasında ilçe merkezinde olduğunu söyledi.Evinin 17 Haziran’da kundaklandığını, emniyet soruşturmasının devam ettiğini anlatan Öztürk, “O yangında patlayan su borusu alevlerin etkisini azaltmıştı. Ben de yangına yetiştim söndürdüm ama bu sefer denk gelemedim. Yangının nedenini bilemiyorum.” dedi.

Geldiğinde evini alevler içinde gördüğünü aktaran Öztürk, “Neticesi araştırmalardan sonra belli olacak. Kundaklamadan sonra iki kamera taktırdım. Güvenlik kameralarına da bakacağız, bir şey varsa ortaya çıkacaktır.” ifadelerini kullandı.Öztürk, evindeki hasarın büyük olduğunu, onarım tamamlanıncaya kadar aynı bölgede oturan çocuklarının yanında kalacağını kaydetti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.