Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Beykoz’dan İSKİ geçti. her yer tarumar oldu…

Beykoz’dan İSKİ geçti. her yer tarumar oldu…
REKLAM ALANI
17 Ekim 2023 00:46
83
A+
A-

İstanbul Byükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Beykoz Merkez’de atık su boru değişimi gerçekleştirildi. Okulların açılmasına ve insanların şehre inmesine denk gelen bu çalışma nedeni ile bölge halkı büyük sıkıntılar yaşamış, şikayetler de ard arda gelmişti.

17.10.2023- Nihayetinde çalışma bitti ve Beykoz yeni atık borularına kavuştu. Ne varki bu defa da İSKİ’nin çevreye vermiş olduğu tarumar gözlerden kaçmadı.

İşte düzeltilmesini beklediğimiz Beykoz Gazetesi objektiflerine yansıyan  o çevre tahribatı…

 

 

 

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.