Dolar 32,5687
Euro 35,2763
Altın 2.469,35
BİST 10.717,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Beykoz’u Türkiye Şampiyonası’nda Çavuşbaşıspor Temsil Edecek

Beykoz’u Türkiye Şampiyonası’nda Çavuşbaşıspor Temsil Edecek
REKLAM ALANI
28 Nisan 2023 12:32
329
A+
A-

U-18 Ligi Türkiye Grup aşamasında 7. Gruptan namağlup bir şekilde grup lideri olarak çıkan Çavuşbaşıspor U-18 GençTakımı Türkiye finallerine katılma hakkını kazandı.

Çavuşbaşıspor Türkiye finallerini garantileyerek çıktığı Paşabahçe maçından 1-1 berabere ayrılarak namağlup bir şekilde grubunu lider tamamladı.  Türkiye finalleri karşılaşmalarına Marmara Bölgesi’nde bir ilde başlayacak olanÇavuşbaşıspor şimdi finallerfeki rakiplerini bekliyor.

Çavuşbaşısporlu oyuncular lig maratonu sonrası finalin ilk etabında da elde ettikleri başarıyı küçük br kutlama ile taçlandırdılar.

Çavuşbaşı’nın sevilen esnaflarından Çavuşbaşıspor dostu Bolulu Salih Usta‘da ziyafet çeken gençler ardından birbirlerini havaya atarak gelen TÜRKİYE finali başarısını kutladılar.

Yaşar ŞAHİN

Başkan Yaşar Şahin: ”Gayemiz güzel futbol oynayarak takdirleri kazanmak”
Gelen Türkiye finali baaşrısı sonrası konuya ilişkin bir açıklama yapan Çavuşbaşıspor Kulüp Başkanı Yaşar Şahin, sportif başarıların sadece netice odaklı olmaması gerektiğini belirterek, göze hoş gelen bir oyun ve izleyenlerin takdirini kazanmış bir Çavuşbaşıspor oluşturmaya çalışıyoruz. Son 3-4 yıldır özellikle altyapılarda gruplarında güzel oyunları ile başarılar elde eden oyuncu grupları kazandık. Gayemiz üst liglere pırıl pırıl gençler kazandırmak. Bu doğrultuda elimizdeki imkanları ziyadesi ile zorlayıp gençlerimize ve Türk futboluna hizmet etmek istiyoruz. Bunu başarabiliyor isek ne mutlu bize. Bu başarıda emeği geçen oyuncularımıza, teknik ekibimize, yöneticilerimize, takımımıza sahip çıkan esnaflarımıza velilerimize ve tüm dostlaımıza teşekkür ediyor, Türkiye şampiyonasında genç takımımıza üstün başarılar diliyorum. Unutmayalım ki semtimiz takımına ne tür olursa olsun her birlikte sahip çıkar isek daha nice başarılara hep birlikte imza atmaya devam ederiz. Bu vesile ile sadce Çavuşbaşına değil tüm Beykoz’a sesleniyorum bu başarı tüm Beykoz’undur” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.