Dolar 34,0020
Euro 38,0357
Altın 2.832,30
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

BEYKOZ’UN EVLATLARI UEFA REGIONS CUP ADAY KADROSUNA ÇAĞRILDI

BEYKOZ’UN EVLATLARI UEFA REGIONS CUP ADAY KADROSUNA ÇAĞRILDI
REKLAM ALANI
19 Eylül 2024 00:48 | Son Güncellenme: 19 Eylül 2024 14:38
35
A+
A-

19.09.2024- Beykoz’un evlatları  Hasan Güneş, Ahmet Talha İlgin ve Yunus Emre Kantar UEFA REGIONS CUP ADAY kadrosuna dahil edildi.

 

HASAN GÜNEŞ, AHMET TALHA İLGİN VE YUNUS EMRE KANTAR UEFA REGIONS CUP ADAY KADROSUNDA



12-20 Kasım 2024 tarihleri arasında San Marino’da düzenlenecek olan UEFA Bölge Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek İstanbul Bölge Karması’nın aday kadrosuna Beykozun evlatları Kaleci Hasan Güneş, Kaleci Ahmet Talha İlgin ve yine Beykoz’un evladı Yunus Emre Kantar davet edildiler.  

KALECİ HASAN GÜNEŞ KİMDİR

2013 yılında Çubukluspor altyapısında futbol hayatına başlayan 2002 doğumlu  Hasan Güneş, 9 sezon formasını giydiği mor sarılı ekipten ayrıldıktan sonra İstanbul Mesudiyespor, Beylerbeyi 1911 FK, Yeniköyspor, THY ve bu sezon için Süper Amatör Lig takımlarından Ayazağaspor ile anlaştı. 

Çubuklu Altyapısında kaleci eğitimini alarak Türkiye Şampiyonluğu ve bir çok kez grup şampiyonluğu yaşayan başarılı file bekçisinin babası başarılı kalecilerden Mesut Güneş. 

YUNUS EMRE KANTAR KİMDİR

2004 Doğumlu Yunus Emre Kantar futbol alt yapısını uzun seneler Fenerbahçe Spor Kulübü’nde aldı. Daha sonra Çubukluspor alt yapısında forma giyen, orta saha, açık ve santrafor mevkilerinde oynayan sürati ve tekniği ile dikkatleri çeken genç oyuncu son olarak Beykoz 1908 ‘de forma giymiş, bu sezon için Sarıyer temsilcisi Yeniköyspor ile anlaşmıştır. 

AHMET TALHA İLKİN KİMDİR

2003 Doğumlu Ahmet Talha İlkin futbola Çubukluspor alt yapısında başladı ve uzun yıllar bu takımın formasını terletti. Süper Amatör Ligde iki sezondur Beykoz İdman yurdu forması giyen Kaleci Ahmet Talha İlgin bu yol Bölgesel Amatör Ligde İstiklal Spor formasını terletecek. 



Hasan Güneş, Ahmet Talha İlgin ve Yunus Emre Kantar’ı tebrik ediyor, milli forma altında  müsabakalarda başarılar diliyoruz…

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.