Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Az Bulutlu
İstanbul
27°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 26°C

Beykoz’un Genç Yeteneği Tercihini Çengelköy’den yana kullandı

Beykoz’un Genç Yeteneği Tercihini Çengelköy’den yana kullandı
REKLAM ALANI
6 Temmuz 2024 14:47
322
A+
A-

06.07.2024- Karyerinde alt yapılarda ve Süper Amatör Ligde bir çok şampiyonluklar bulunan amatör futbol camiasının tekniği ve oyun zekası ile tanıdığı genç yetenek Beykoz’un evladı Hakan Keskin, bu sene de tercihini Çengelköyspor’dan yana kullandı.

2005 Doğumlu Hakan Keskin geçen sene Üsküdar Futbol Yatırımları A.Ş (Çengelköyspor) adıyla Süper Amatör Kümede grubunda şampiyonluk yaşayarak klasman maçları oynayan Çengelköyspor forması altında 26 maçta 915 dakika süre almış, bu süre zarfında 4 gole imza atmıştı.  Hakan Keskin forvet arkası, sol ve sağ iç ile orta sahada çok yönlü bir oyun zekasına sahip. Hakan Keskin ayrıca duran topları etkili kullanması ile de biliniyor.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Süper Amatör Lig Takımlarından Çengelköyspo’u tercih eden Hakan Keskin için Kulübü transfere ilişkin şu ifadelerde bulundu.

Bir ‎1 kişi, Amerikan futbolu oynuyor ve ‎şunu diyen bir yazı '‎TRANSFER Çengelköy Spor Kulübü olarak, Hakan Keskin ile sözleşme yenilediğimizi büyük bir bildiririz. memnuniyetle CENL-TROT KOY מלה SPORKULÜE SPOR 6 เอ0 KULÜE 5Y 169 6 C505 1 9 Hakan Keskin'e, kulübümüzde kalma kararı aldığı çin teşekkür ediyor ve yeni sezonda başarılarının devamını diliyoruz. Yeni sezonda birlikte, takımımızı daha ileriye taşıyacak birçok hedefe imza atmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. ibü Saygılarımızla, @cengelkoyspor #BoğazdaZafer‎'‎‎ görseli olabilir

Fotoğraf açıklaması yok.

Tenkiği ve oyun zekası ile bilinen genç yetenek Hakan Keskin bu yıl da Çengelköyspor dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.