Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 33°C
Çar 33°C

Beykoz’un kalbindeki ucube utanç veriyor

Beykoz’un kalbindeki ucube utanç veriyor
REKLAM ALANI
16 Ekim 2023 13:53 | Son Güncellenme: 16 Ekim 2023 23:43
142
A+
A-

Beykoz Gazetesi olarak Beykoz’a değer katmaya devam ediyor, Beykoz’a yakışmayan bir görüntüyü daha sizlere sunuyoruz.

16.10.2023- İdrar kokuların kesif bir şekilde alındığı, sineklerin cirit attığı, geceleri korku rüyası, çamur deryası bu yer sözde Beykoz’un turistik yerlerinden biri.

Yapım gayesi, verdiği hizmet ve adı ile tamamen zıt bu yer sizlere de pes artık dedirtecek.

Kelle İbrahim Caddesi. Beykoz Merkez’e giden meşhur cadde. Bu cadde üzerinde Park içi yolundan İstanbul Büyükşehir Belediyesi uhdesindeki Beykoz korusuna yaya üst geçidi var. Malum hemen hemen tüm Beykozluların bildiği bir üst geçittir.

Bu üst geçide bir de seyir kulesi yapılmıştır. Seyir kulesinden Boğaz’ı rahatlıkla seyredebilirsiniz. Yani Beykoz’un en nezih yerinde, Beykoz’u Beykoz yapan bir konumda burası.

Ne var ki zamand bu seyir kulesinin girişinde SEYİR KULESİ Cafetryası olarak hizmet vermiş. Malum artık bu cafe yok. Lakin cafenin boşalttığı alanın görüntüsü Beykoz’a hiç yakışmıyor. Bu üst geçidin ve kulenin bakımsızlığı tam bir ucube görüntü sergiliyor. Hem de Beykoz’un girişinde…

Pislik içinde, her türlü illegeliteye açık alan, idrar kokuları, sinek yatağı , tam anlamıyla pislik yatağı.

İŞTE BEYKOZ GAZETESİ OBJEKTİFLERİNE YANSIYAN O KARELER

İŞİN ÖZETİ BİR CENNET KÖŞESİ BEYKOZ’A BU UCUBE HİÇ Mİ HİÇ YAKIŞMIYOR…

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR