Dolar 32,6887
Euro 35,1411
Altın 2.447,92
BİST 10.343,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
32°C
Parçalı Bulutlu
Çar 29°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 31°C

Çavuşbaşı Spor Kulübü’nden Nokta Transfer

Çavuşbaşı Spor Kulübü’nden Nokta Transfer
REKLAM ALANI
13 Ekim 2023 23:52
481
A+
A-

İstanbul 1. Amatör liginde Beykoz’u temsil edecek olan Çavuşbaşı Spor Kulübü işi sıkı tutuyor. Kulüp bu bağlamda lig öncesi güçlü bir kadro için transferlerine devam ediyor.Berkant Coşkun Çavuşbaşı Spor Kulübü’nde…

14.10.2023- Çavuşbaşı Spor Kulübü bu bağlamda 2003 doğumlu genç oyuncu Berkant Coşkun ile anlaşma sağladı.
Futbola 2014 yılında Sancaktepe futbol kulübünde filiz lisans ile başlayan oyuncu 5 sene burada forma giydikten sonra Çekmeköy Belediye Alemdağspor’un 4 sene formasını terletti ve son olarak Ataşehir Arena Spor’da forma giydi.
Berkant Coşkun burada oynadığı 9 karşılaşmada 512 dakika sahada kaldı ve 3 gole imzasını attı. Berkant Coşkun sol bek, sol iç ve sol açık pozisyonlarında oynuyor.

Çavuşbaşı Spor Kulübü M.Hanefi Dilmaç tesislerinde yapılan imza törenine Kulüp Başkanı Yaşar Şahin, kulüp yöneticileri Muzaffer Yanık ve Hakan Zengin katıldılar.

Transferle ilgili açıklama yapan kulüp başkanı Yaşar Şahin, Futbol Şube Sorumlumuz Mehmet Şahin ve Hocamız Kamil Çolak yönetiminde iyi bir ekip oluşturduğumuza inanıyoruz. Hocamızın tespitleri doğrultusunda kadromuzu güçlendiriyoruz. Berkat Coşkun’da kadromuza zenginlik ve kalite katacaktır.İki taraf için de hayırlı olsun diyorum açıklamasında bulundu.

Çavuşbaşı Spor Kulübü gibi rüşdünü ispatlamış güzel bir camiada bulunmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Berkant Coşkun, buraya Çavuşbaşı Spor Kulübü’ne başarılar kazandırmaya geldim. Umarım güzel bir sezon geçirir ve hedeflerimiz doğrultusunda sezon sonunda bir üst lige çıkan takım biz oluruz diyerek, transferinde emeği geçenlere teşekkür etti.

 

2023-2024 YILI ÇAVUŞBAŞI SPOR KULÜBÜ SPONSORU SHINKO GROUP

ÇAVUŞBAŞI SPOR KULÜBÜ’NE BAŞARILAR DİLER

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.