Dolar 32,5850
Euro 35,2568
Altın 2.466,55
BİST 10.715,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C

ÇAVUŞBAŞI’NDAKİ BU KURBANLIKLAR MAŞAALLAH DEDİRTİYOR.

ÇAVUŞBAŞI’NDAKİ BU KURBANLIKLAR MAŞAALLAH DEDİRTİYOR.
REKLAM ALANI
11 Mayıs 2024 17:09
151
A+
A-

11.05.2024- Kurban Bayramına 1 aya yakın bir zaman kala vatandaş uygun, bakımlı ve besili kurbanlıklar nerede sorusunun peşine düştü. Bu konuda en çok rağbet gören yerlerden biri de Çavuşbaşı’nda Eşref Gedik ve Mustafa Öztürk’ün kurbanlık pazarı.

Beykoz’da kurban bayramı öncesi vatandaşların akın ettiği yerleden biri olan Çavuşbaşı Çiftlik Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Azamet Sokak sonunda yer alan Kurban Satış Pazarını ziyaret ederek  izlenimlerimizi sizinle paylaşmak istedik.

Eşref Gedik ve Mustafa Öztürk’e ait Erzurum ve Amasya’dan getirilen Kurbanlıklar görenelr tarafından öncelikle bir MaşaAllah’ı alıyorlar.

Gayet besili ve temiz görünen Kubranlıklar vatandaşlar tarafından 16Haziran’da başlayacak olan Kurban Bayramı öncesi gayet rağbet görüyor.

 

Kurbanlıklara ilişkin görüşlerini aldığımız Eşref ve Mustafa Öztük Beyler Erzurum ve Amasya’da yetiştirdikleri kurbanlıkların gayet besili ve sağlıklı olduğuna vurgu yaparak her sene olduğu gibi kendilerine duyulan güven sonucu bu senede aynı yerde vatandaşalara hizmet verdiklerini belirterek, kurban almak isteyen vatandaşalrı kurbanlık pazarlarına davet ederek birer çay içmeye beklediklerini belirttiler.

MUSTAFA ÖZTÜK (0541 874 34 53)  EŞREF GEDİK ( 0533 733 07 61)

 

Kurbanlık pazarında Mesut Yazar isimli vatandaş da her yıl olduğu gibi Eşref Gedik ve Mustafa Öztürk Beylerden kurbanlarını satın aldıklarını ve çok da memnun olduklarını belirterek, bu yıl da tercihlerini yine Eşref ve Mustafa  Beylerden yana kullandıklarını belirttiler. ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.