Dolar 32,5649
Euro 35,2443
Altın 2.467,58
BİST 10.710,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C

ÇENGELDERELİLER YENİ MUHTARLARI HAKAN DEMİRTAŞ’I BAĞIRLARINA BASTILAR

ÇENGELDERELİLER YENİ MUHTARLARI HAKAN DEMİRTAŞ’I BAĞIRLARINA BASTILAR
REKLAM ALANI
4 Nisan 2024 14:34 | Son Güncellenme: 4 Nisan 2024 14:35
396
A+
A-

2024 Yerel seçimlerinde Çengeldere Mahallesi’nden muhtar adayı olan Hakan Demirtaş 1556, Ramazan Dilmaç 793, Uğur Sandıkçı 636 oy almışlardı. Bu sonuçların ardından Hakan Demirtaş açık ara Çengeldere Mahalle Muhtarı seçilmişti.

04.04.2024- Muhtarlığı kazanamsı dolayısıyla Çengeldere VİP garden’da iftar programı düzenledi. Muhtar Hakan Demirtaş, burada yaptığı teşekkür konuşmasında şunları ifade etti;

Mübarek ramazan ayınızı tebrik ediyor, tuttuğumuz oruçların kabul olmasını niyaz ediyorum.

Davetimizi kırmayarak bu gönül soframızda bizlerle birlikte olduğunuz için sizlere şükranlarımı sunuyorum.

Malumunuz olduğu üzere Muhtarlık seçimlerinde Çengeldere’de değişim vakti diyerek sizlere en güzel şekilde layıkıyla hizmet edebilmek için zatım, azalarım ve çok değerli komşularımla bir mücadelenin içerisine girdik.

Hamdolsun Ramazan ayının manevi ikliminde, azalarımız ve gönül dostlarımızın özverileri ve sizlerin çok değerli teveccühleri ile muhtarlık görevine layık görüldü. Bu büyük destekleriniz için sizlere Çengeldereli hemşehrilerime ve duaları ile bize destek olan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Rabbimizin izni ve sizlerin teveccühü ile almış olduğumuz bu vazifeyi zatım, azalarımız ve sizlerin desteği ile en güzel şekilde icra etmeye çalışacağız.

Yüce Allah çıkmış olduğumuz bu yolda bizlere mahcup eylemesi.

Bu süreçte sizlerden bir beklentimiz daha olacaktır. Lütfen doğru yaptıklarımıza doğru derken, eğer bizi bir yanlış içerisinde görüyorsanız o vakit yanlıştasınız demeyi de ihmal etmeyin.

Zira sizlerin görüş ve önerileri bizlerin en büyük rehberi ve rotası olacaktır.

Çok değerli komşularım;

Bu vesileyle zatım ve azalarım adına sizlere tekrardan şükranlarımızı sunuyor, birlikteliğimizin daim olmasını diliyor, yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ederek, sizleri Allah’a emanet ediyorum.

Sağ olasınız, var olasınız …

İyi ki varsınız…

 

Hakan Demirtaş’ın azalıklarını Recep Erdem, Mustafa Öztürk, Levent Karadaş, Yusuf Üzbaş, Fatma Türkgenç Cevahir, Emine Yılmaz Atabay, Ufuk Erdoğan ve  Abdüssmaet Özkan yapacak. 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.