Dolar 32,6737
Euro 35,1426
Altın 2.448,96
BİST 10.343,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
32°C
Parçalı Bulutlu
Çar 29°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 31°C

CHP Beykoz Kadın Kolları Kongresi Çıkan Olaylar Nedeniyle İptal Edildi

CHP Beykoz Kadın Kolları Kongresi Çıkan Olaylar Nedeniyle İptal Edildi
REKLAM ALANI
9 Haziran 2024 22:37
71
A+
A-

09.06.2024-  Bugün CHP Beykoz Kadın Kolları’nın seçimli genel kurulunda mevcut başkan Eylem Uzuner ile Esengül Ekmekçi başkanlık için aday olan isimlerdi. Ne var ki kongrede yaşanan gerginikler darp olayına kadar gidince kongre iptal edildi. Beykoz İlçe Başkanlık binasında  iptal edilen kongre sonrası açıklama yapan CHP Beykoz İlçe Başkanlığı kongrede yaşanılan üzücü olduğunu belirtilerek, sorumluluk il,ilçe ve divan başkanlıklarındadır açıklaması yaptı.

Kongrede Neler Yaşandı

Kongrede yaşananlara ilişkin bir video paylaşan mevcut başkan Eylem Uzuner yaşadıklarını şu şekilde anlattı.

Kolundaki çizikleri göstererek Bunu Divan Başkanı Yaptı Dedi

Kolundaki çizikleri göstererek açıklamada bulunan Eylem Uzuner, ”Bunu divan başkanı yaptı. Elimdeki mikrofonu alıp beni konuşturmamak için divan başkanı kollarımı yırttı. Burada haksızlık var, hukuksuzluk var. Benim bu iptal dilekçesinde ismim var, ne talebim var. Ne de yanımdaki herhangi bir kişinin talebi var.

Burada haksızlık, hukuksuzluk oldu. Burada Cumhuriyet Halk Partisi İlçe binasında taraflı bir başkan geldi. Ve tarafını kendince savunup, onların kaybedeceğini anlayınca seçimi iptal etti.

Kendi Yeğenini getirmek İçin Beni Yıkmaya Çalışıyorlar

Buradan il başkanıma Yeşil Ağırman’a, buradan Özgür Çelik’e, Buradan Özgür Özel’e sesleniyorum;

Özgür başkanım dediniz ki hiç kimse burada akrabalık yapmayacak, kendi yeğenini getirmek için beni burada yıkmaya çalışıyorlar. Başkanım 20 yıldır buradayım ölümden döndüm diyerek gözyaşları içerisinde video çekimine son verdi.

CHP İLÇE BAŞKANLIĞININ KONUYA İLİŞKİN AÇIKLAMASI

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.