Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Az Bulutlu
İstanbul
27°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 26°C

CHP’li Belediye Başkanı Alaattin Köseler’den 8 yıl aradan sonra Süleymancılar Kermesi

CHP’li Belediye Başkanı Alaattin Köseler’den 8 yıl aradan sonra Süleymancılar Kermesi
REKLAM ALANI
30 Eylül 2024 19:49
107
A+
A-

30.09.2024- Alihan Kuriş’in lideri olduğu Süleymancılar cemaati, 8 yıldır açamadığı Beykoz sahilde kermes açtı. Cemaatin Beykoz sorumlusu Ahmet Karahan’ın da yer aldığı açılışta, kurdeleyi Belediye Başkanı Alaattin Köseler kesti. Köseler’in Beykoz’da belediye başkan adayı olmasında cemaatin desteği olduğu iddia edilmişti. 

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, Süleymancılar cemaatinin düzenlediği “Hayır Çarşısı” kermesinin açılışını yaptı. 8 yıldır yapılmayan kermes, Belediye Başkanı Köseler’in desteğiyle yeniden başladı. Köseler, kermeslerin belediyenin desteğiyle yapılmaya devam edeceğini bildirdi.

27 Eylül’de Beykoz sahilde açılan kermese Süleymancıların Beykoz sorumlusu Ahmet Karahan, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Bilgehan Murat Miniç, Beykoz Belediyesi resmiyette Sosyal yardım İşleri Müdürü, Ugulamada Belediye Başkan Yardımcısı Fidan Gül ve CHP Kadın Kolları Beykoz İlçe Başkanı Eylem Uzuner ve çok sayıda Süleymancılar cemaati mensubu katıldı.

Açılışta konuşan Ahmet Karahan, Beykoz sahilde öğrenciler yararına uzun yıllardır etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Karahan, Alaattin Köseler’in belediye başkanı seçilmesiyle birlikte bir süre ara verdikleri kermese yeniden başladıklarını söyledi. Karahan’ın Köseler’e “dostum” diye hitap etmesi dikkat çekti. Karahan, “Bugün burada yapılan bütün hizmetler hepimizin geleceği çocuklarımız için yapılıyor.” ifadelerini kullandı.

GEREKEN DESTEK VERİLECEKMİŞ

Karahan’dan sonra konuşma yapan Belediye Başkanı Köseler, kermeslerin “Ahmet Karahan önderliğinde devam edeceğini” söyledi. Köseler,  Beykoz Belediyesi’nin bu kermeslere gereken desteği vereceğini ve bunu da kamuoyuna duyurmak istediklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından Alaattin Köseler, Belediye Başkan Yardımcıları, CHP’li yerel siyasetçiler ve Ahmet Karahan’la birlikte kermesin açılış kurdelesini kesti; daha sonra beraberindeki heyetle kermesi gezerek kahvaltı yaptı.

Kermesin 27 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında açık olacağı bildirildi.

ALİHAN KURİŞ MEYDAN OKUMUŞTU

Alihan Kuriş, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Kadir gecesi ve Cuma sohbetlerinde Beykoz, Tuzla, Üsküdar ve Beyoğlu’nda AK Parti’den intikam aldıklarını ima ederek şunları kaydetmişti:

“Şile’de tekâmül kurslarımıza, diğer Tuzla’daki kurslarımıza mâni olanlar… Bakın şimdi ne geçti ellerine? Bu toplulukla mücadele edenlerin kendine şu soruyu sormaları lazım; ‘Elimize ne geçti?’ Hiçbir şey! İşte geçen şeyin ne olduğu belli! Şimdi Şile’ye gittikleri zaman sahilde, kumda oynarlar. Tuzla’ya gidince balıkçıda balık kuyruğuna geçerler. Üsküdar’dan vapura biner Kasımpaşa’da turşu suyu içerler. Onun için bu toplulukla mücadele olmaz. Allah’ın yardımı bu toplulukladır. Yeter ki biz gayret edelim.”

AHMET KARAHAN KİMDİR

Beykoz Belediyesinde 1999-2004 arasında meclis üyeliği yapan Karahan, bu sürede Fazilet Partisi ve Anavatan Partisi üyeliği yaptı. 2014 yılında MHP’den Beykoz Belediye Meclis Üyeliğine aday oldu ancak seçilemedi. Beykoz Belediyesinin resmi internet sitesinde Karahan’la ilgili şu bilgi yer alıyor: “1966 yılında Şarkışla’da doğdu. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. Serbest ticaretle uğraşan Ahmet Karahan, çeşitli hayır dernekleri üyeliğinde bulundu. Dünya ve insanlık tarihi üzerine araştırmalarda bulunan Ahmet Karahan evli ve 2 çocuk babasıdır.” Karahan, bir dönem Süleymancılara bağlı Beykoz Okul Talebelerine Yardım Derneği’nin de başkanlığını yaptı.

HER PLATFORMDA ‘ATATÜRK MİLLİYETÇİSİYİM’ DİYEN ALAATTİN KÖSELER’İN 

Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 30 Ağustos 1925 tarihinde Kastamonu vilayetinde yapmış olduğu söylevinde sarfetmiş olduğu sözleri akla getirdi ‘BU LAUBALİĞE MÜSAADE ETMEK ASLA CAİZ DEĞİLDİR’

 

DÜŞMANIMIN DÜŞMANI DOSTUMTUR

CHP içinde Atatürk İlke Ve İnkılaplarına bağlı bazı Cumhuriyetçi zümrenin cemaat ve tarikatlara bakış açısı bellidir.

Örneğin CHP Beykoz Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve yerel seçimlerde CHP’den Belediye Meclis Üyesi adayı olan Sibel Şimşek Özgül gibi aşağıdaki paylaşımdaki algıyı paylaşma gereği hisseden partililer de var. Bir cemaatte ol yürünmesini nasıl özümsüyorlar bu da ayrı bir merak konusu…

 

Bütün bunlar toparlandığında her platformda Atatürk Milliyetçiliğine mensubum diyen birisinin bir cemaatin 8 yıllık davasını gütmesi 

-Başkan Köseler diyet ödüyor,

-Başkan Köseler takiyye yapıyor,

-Başkan Köseler düşmanımın düşmanı dostumdur taktiği uyguluyor dedirtti. 

İşin özeti ise; ilkeler bir yana oy için siyaset işte dedirtiyor…

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.