Dolar 32,6737
Euro 35,1426
Altın 2.448,96
BİST 10.343,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
32°C
Parçalı Bulutlu
Çar 29°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 31°C

Dikkat! Beykoz Plajları Sınıfı Geçemedi. ZARARLI

Dikkat! Beykoz Plajları Sınıfı Geçemedi. ZARARLI
REKLAM ALANI
30 Haziran 2023 13:32
156
A+
A-

30.06.2023- Beykoz plajlarında denize girmeden önce bir kere daha düşünün. Zira bilinenin aksine Beykoz plajları iki plaj harici sağlık açısından SOS veriyor.

İstanbul’un denizi yüzmek için uygun mu? Bunu, Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Yüzme Genel Müdürlüğü’nün Yüzme Suyu Takip Sistemi’nden sizler için öğrendik.

Son 2 haftalık Deniz Suyu Analiz Raporlarına göre Beykoz plajları için durum pek iç açıcı değil. Beykoz’un en çok ziyaretçi ağırlayan plajı Riva plajı, testi geçemedi. Beykoz’da girilebilecek plajlar şöyle: Poyraz Plajı, Elmasburnu plajı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na göre İstanbul’da biri mavi bayraklı plaj olmak üzere, 90 adet denize girilebilir alan bulunuyor. Mavi bayraklı plaj ise Şile’de yer alıyor. Şile’deki deniz ve plaj zemini ise çoğunlukla kum. Deniz suyu analizine göre, deniz suyu “iyi” sınıfında ve yüzmek için uygun olan plajlar şunlar:

*Sahilköy Plajı

*Ayazma Plajı 2

*Ala Kadınlar Plajı

*Merkep Adası Plajı 1

*Uzunkum Plajı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.