Dolar 34,0723
Euro 37,8595
Altın 2.795,16
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C

GAZZE’DEKİ KATLİAMCI SİYONİSTLERİN DESTEKÇİSİ İÇECEKLERİ BELEDİYE SOSYAL TESİSLERİNE SOKAN BAŞKAN KÖSELER BU DEFA DA MAHALLE TOPLANTILARINA BU İÇECEKLERİ TAŞIDI

GAZZE’DEKİ KATLİAMCI SİYONİSTLERİN DESTEKÇİSİ İÇECEKLERİ BELEDİYE SOSYAL TESİSLERİNE SOKAN BAŞKAN KÖSELER BU DEFA DA MAHALLE TOPLANTILARINA BU İÇECEKLERİ TAŞIDI
REKLAM ALANI
14 Eylül 2024 11:31
94
A+
A-

14.09.2024- Gazze’de tüm insanlığın gözü önünde tonlarca yakıcı bomba altında binlerce çocuk, kadın, yaşlı, siviller, siyonist İsrail Devleti tarafından yakılarak soykırıma uğruyor. 10 milyon nüfuslu İsrail Devleti’ni milyar dolar harcadığı silahlar için finanse eden siyonistlerin kurduğu ürünler de açık ve net bir şekilde ortada. Ülkemizi Fırat’ın doğusuna kadar vadedilmiş toprakları olarak gösteren bu zihniyete hem katliamlarından dolayı hem de  Türkiye topraklarını açık açık hedef almasından dolayı bu vahşete ve hain emele karşı vatandaşlarımızın  bir kısmından ciddi boykot uygulanmakta ve boykot listeleri oluşturulmakta. 

Bir önceki belediye başkanı Murat Aydın’ın zararlı diye belediyenin sosyal tesislerine sokmadığı Coca Cola, Fanta, Sprite gibi ürünleri Gazze’de yaşanılanlar ve bu ürünlere boykot ortada iken Belediye Başkanlığına gelen Alaattin Köseler’in ilk icraatlarından biri oalrak Belediyenin sosyal tesislerine bu zararlı ve boykottaki içecekleri sokmasını yadırgamıştık.

Ne var ki buna rağmen Başkan Alaattin Köseler daha önce Mahalle Buluşmaları Toplantılarında su ve ayran olarak masalarda servis açtırırken son mahalle toplantısında su, ayran ve yanında bu defa Coca Cola nın yan ürünlerinden SPRİTE in reklamını yaparcasına masalarda bulundurmuştur. 

SAYIN BAŞKAN HASSASİYET DİYORUZ…

ZARARLI ÜRÜNLERİN BELEDİYE ELİYLE REKLAMINI YAPMAYIN DİYORUZ…

ZARARLI VE BOYKOTTAKİ ÜRÜNLERİ BELEDİYE SOSYAL TESİSLERİNDEN ÇIKARTIN DİYORUZ…

BAKIN BUNU NEDEN DİYOR VE İSTİYORUZ

ÖNCE GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNE TONLARCA YAKICI BOMBA ALTINDA VÜCUTLARI PARÇALANMIŞ ÇOCUKLARI VE BEBEKLERİ GETİREREK AŞAĞIDAKİ YAZIYI OKUMANIZI TAVSİYE EDİYORUZ…

 

1966’dan itibaren Coca-Cola, İsrail’in sadık bir destekçisi olmuştur. 1997’de İsrail Hükümeti Ekonomik Misyonu, İsrail Ticaret Ödül Yemeği’nde İsrail’e son 30 yıldır devam eden desteği ve İsrail’e yönelik Arap Ligi boykotuna uymayı reddetmesi nedeniyle Coca-Cola’yı onurlandırmıştır.

Coca-Cola, İsrail ekonomisine en çok katkıda bulunan şirketleri onurlandıran Amerikan-İsrail Ticaret Odası Ödüllerini her yıl finanse etmektedir. 2009’da Coca-Cola sponsorluğunda bir ödül, BM’nin “acil ateşkes” çağrısını reddetmesi ve İsrail’in Gazze’ye yönelik askeri saldırısının devam etmesini onaylaması için Senato nezdinde yürüttüğü lobi faaliyetleri nedeniyle İsrail Lobby AIPAC’a gitti.

2008’de Coca-Cola, “açık çek” vaadiyle İsrail risk sermayesi Challenge Fund’a İsrail’de uygun yatırımlar bulma görevi verdi. Bu anlaşma, İsrail risk sermayesi endüstrisinde istisnai bir durumdur.

2009’da Coca-Cola, Tuğgeneral Ben-Eliezer’i onurlandırmak için Coca-Cola dünya genel merkezinde özel bir resepsiyona ev sahipliği yaptı. Ben-Eliezer aranan bir savaş suçlusu, Altı Gün Savaşı sırasında birimi 300’den fazla Mısırlı savaş esirinin infazından sorumluydu. Sharon yönetiminde Ben-Eliezer, Cenin’deki katliama başkanlık eden Savunma Bakanı olarak görev yaptı.

Coca-Cola Israil’in Ürdün Vadisi’ndeki yasadışı İsrail yerleşimi Shadmot Mechola’da mandıra çiftlikleri ve işgal altındaki Golan Tepeleri’ndeki Katzerin sanayi bölgesinde bir fabrikası var.

Bu açıklamalardan sonra HALA BU ÜRÜLERE DESTEK VERMEK AKLA ZARARDIR ZİYANDIR…BEBEK, KADIN, ÇOCUK SİVİL KATLİAMLARINA SIRTINI DÖNMEKTİR…

 

ZARARLARI SAYMAKLA BİTMİYOR

1. Coca-Cola ve türevleri,fanta sprite vb  diğer kola ve gazozlar, içerdikleri fosforik asit, karbondioksit ve kafein sebebi ile sağlığa zararlı oldukları muteber tıp otoriteleri tarafından bildirilmektedir.
2. Kolalarda içeriği sır olarak gizlenen özüt, gerçeği bilinmediği cihetle şüpheli kabul edilmek zorundadır. İslam şüphelilerden uzak durmayı emretmektedir.
3. Bütün dünya Gıda Kodeksleri, bu tür içeceklerde %0,5-0,3 oranında alkol bulunabilmesine izin vermektedir. Bu keyfiyet, şüpheden de uzak, yakîn bir bilgi olarak kabul edilmelidir.

 

BU HABERİ OKUYANLAR BU HABERİ’DE OKUYOR…

https://www.beykozgazetesi.com/baskan-alaattin-koseler-boykotlu-coca-cola-ve-fantayi-belediye-tesislerinde-satisini-baslatti/

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.