Dolar 33,9864
Euro 37,8731
Altın 2.820,85
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

GÜLTEN TOZANLI’NIN CV’Sİ ALAATTİN KÖSELER GÖLGE KABİNE Mİ KURUYOR DEDİRTTİ

GÜLTEN TOZANLI’NIN CV’Sİ ALAATTİN KÖSELER GÖLGE KABİNE Mİ KURUYOR DEDİRTTİ
REKLAM ALANI
5 Eylül 2024 15:47
84
A+
A-

 

05.09.2024- Beykoz Belediyesi’nde Muhtarlık İşlerinden Sorumlu Müdürlüğe Bakırköy ve Maltepe Belediyeleri’nde Belediye Başkan Yardımcılığı yapmış 1960 doğumlu tecrübeli isim Gülten Tozanlı atandı. Tozanlı’nın CV’si  mevcut belediye başkanları ile karşılaştırınca Acaba Alaattin Köseler gölge kabine mi kuruyor dedirtti. 

Sivas doğumlu Eyüp ve Alibeyköy’de  lise eğitimine kadar eğitim hayatını buralarda tamamlayan, Bakırköy ve Maltepe gibi belediyelerde Belediye Başkan Yardımcılığı yapmış üstüne üstelik 1960 doğumlu belediyecilikte son derece tecrübeli bir ismin Beykoz’da muhtarlardan gelen istek ve talepleri asite edecek bir müdürlüğe getirilmiş olması siyasi çevrelerce farklı yorumlandı. 

Belediye Meclis üyelerinde ağırlığı olamayan, mevcut belediye başkan yardımcılarının  iş ve belediye tecrübesi olarak mevcut müdürlerden dahi gerilerde olması Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’i alternatif gölge kabine kurmaya yönlendirdi yorumları siyasette dillendiriliyordu. 

Özellikle bu bağlamda Beykoz dışından gelen isimlere ayrı bir kulak kabartılıyordu.  Bu iddiayı güçlendiren isimlerden biri de İki Belediye’de Belediye’de Başkan Yardımcılığı yapma tecrübesine erişmiş, Beykoz’u hiç tanımayan bir ismin Beykoz Belediyesi’nde muhtarlık işerinden sorumlu müdür olarak atanması oldu. 

1960 doğumlu Gülten Tozanlı’nın hiç bilmediği Beykoz’a muhtarlık işlerinden sorumlu atanması bir yandan gölge kabine yakın bir zamanda Belediye Başkan Yardımcılığına atanır yorumlarını beraberinde getirirken bir yandan da 64 yaşındaki ismin emeklilik ataması diye espri konusu oldu. 

 

BEYKOZ’DA MUHTARLIK İŞLERİ MUHTARI OLAN GÜLTEN TOZANLI KİMDİR KISACA TANIYALIM

1960 doğumlu Sivas doğumlu Gülten Tozanlı ilk orta öğretimini Eyüp’te lise öğrenimini Alibeyköy Endüstri meslek lisesinde yaptı,

Üniversite öğrenimini Anadolu üniversitesi İktisat Fakültesinde yaptı,

Aydın üniversitesi Mahalli idareler yerinde yönetim ve Beykent üniversitesi işletme yüksek lisans eğitimi yaptı

30 yıldır çeşitli belediyelerde memuriyet ve yöneticilik yapan Gülten Tozanlı 10 yıldır Bakırköy belediyesinde hesap işleri müdürlüğü ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Tozanlı ayrıca Maltepe belediyesinde de başkan yardımcılığı yaptı. Tozanlı 25. dönem milletvekili için de aday adayı olmuştu. 

Evli olup 1 kız çocuk annesidir.  

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.