Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Gümüşsuyuspor Öz Kaynak ve Azmi ile başardı.

Gümüşsuyuspor Öz Kaynak ve Azmi ile başardı.
REKLAM ALANI
28 Şubat 2024 09:51
305
A+
A-

2023-2024 Sezonu 1. Amatör Küme’de Beykoz’u temsil eden Gümüşsuyusspor bu sezon özellikle altyapıdan oyuncuları ile verdiği mücadeleyle spor otoritelerinin takdirini kazandı. Amatör spor kulübü olmanın bilinci ile kendi öz kaynaklarına güvenen Gümüşsuyu bu şekilde, hem altyapı oyuncularına güven kazandırmış oldu, hem kulüp ekonomisine katkı sundu,hem de ligde tutundu.

28.02.2024- Teknik Sorumlu İrfan vşar yönetiminde sezona ağırlıklı olarak öz kaynak oyuncu grubu ile başlayan Gümüşsuyuspor bu sezon Beykoz’da alt yapıdan en çok oyuncu oynatan takım oldu.

Bir yandan öz kaynak oyuncularına güven ve tecrübe kazandıran Gümüşsuyu riskli haftalarda mücadeleci azmi ve takviyeli kadrosu ile ligin bitimine bir hafta kala deplasmanda Dolayobaspor’u 6-2 mağlup ederek lige tutundu.Bu süreçte özellikle Beykoz’ın son yıllarda yetiştirmiş olduğu nadide golcülerden Erdinç’in takıma takviye edilmesi ve attığı kritik goller Gümüşsuyuspor’un ligde tutunmasına vedile olarak yapılan takviyenin ne kadar yerinde olduğunu gösterdi.

SON HAFTA LİGDE ONUR MÜCADELESİ VERECEK

Gümüşsuyuspor ligin son haftasında oynayacağı karşılşma ile ligin de kaderini belirlemiş olacak. Son maçta ligde kümede kalacak takımı belirleyecek lan maça Gümüşsuyuspor ligde kalmasını garantilemesine rağmen onur mücadelesi olarak bakıyor.

 

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.