Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 33°C
Çar 33°C

Hasanoğlu, İmamoğlu’nun Beykoz Yalanlarını Bir Bir Sıraladı

Hasanoğlu, İmamoğlu’nun Beykoz Yalanlarını Bir Bir Sıraladı
REKLAM ALANI
29 Nisan 2023 22:06
161
A+
A-

AK Parti İBB ve Beykoz Belediyesi meclis üyesi Sadullah Hasanoğlu, Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Beykoz’da düzenlediği seçim mitinginde Beykoz’a ilişkin icaatlarını ”Yalan Rüzagrı Olarak” niteleyerek, ”BEYKOZ’DAN BİR YALAN RÜZGARI GEÇTİ” dedi.

Sadullah Hasanoğlu’nun İBB Başkanının yalanlarına ilişkin tespitleri şu şekilde;

Beykoz’dan yalan rüzgarı geçti.

1. Açılmış bir Anadolu Hisarı Müzesi yok. İnşaat devam ediyor. Resimler ekte..

2. Çubuklu Mahallesinde İBB’nin başladığı bir #KentselDönüşüm projesi de yok. 2018 yılında riskli alan ilan edilmiş yer hala aynı durumda. Başta CHP olmak üzere görünen ve gizli ortakları Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi’ni engelleyemeyince mecbur kalıp proje yapıyoruz diye 2 yıldır milleti oyalıyorlar. İBB daha ön sözleşme aşamasına yeni başladı.

3. Beykoz’da 2019 yılından bugüne açılmış tek bir İSMEK yok. AK Parti döneminde Beykoz’da 3 tane İSMEK vardı. CHP’li yönetim üçünü de kapattı. Muhtemelen bugünkü yalanı ortaya çıktığı için şimdi hızlıca bir yer tadil edip tabela asacaktır.

4. Beykoz’da son 4 yılda İBB tarafından açılan bir İstihdam Ofisi yok. Muhtemelen bugünkü yalanı ortaya çıktığı için şimdi hızlıca bir yer tadil edip tabela asacaktır.

5. Riva Deresi ile ilgili Ekrem İmamoğlu’nun verdiği sözlerden yaptığı bir tek iş yok.

6. 2019 seçimlerinden önce Beykoz’a #Metro sözü veren İBB Başkanı 4 yılın sonunda Beykozlular ile dalga geçer gibi “vapurla Avrupa yakasına geçip metroya bin” demekten utanmıyor bile..

Şimdi iyi oku Sayın İmamoğlu,

• Başarısızlığını kaçarak kapatmaya çalıştın, olmadı.

• Yalancı şovlar denedin, millet yemedi.

• Şimdi il il gezip görevini suistimal ediyorsun, İstanbul batıyor. Utanmadan, sıkılmadan Beykoz’a geliyorsun ve kocaman yalanlar konuşuyorsun. Hadi milletten utanmıyorsun da kendine hiç mi saygın yok senin?

 

İMAMOĞLU’NUN AÇTIK DEDİĞİ ANADOLU HİSARI MÜZESİ

İMAMOĞLU’NIN İBB BAŞKANI OLMADAN ÖNCE 2019 YILINDA VADETTİĞİ BEYKOZ METRO HATTI ŞİMDİ VAPURA BİNİN İSTİNYE’YE GEÇİN ORADAN METROYA BİNİN DİYOR

ÇUBUKLU’DA BAŞLATTIK DEDİĞİ KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANI BAŞLAYAN HİÇBİR ŞEY YOK

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.