Dolar 34,0302
Euro 37,9086
Altın 2.824,41
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 24°C

HEM KIRPILDI HEM DE İSMİNE YER VERİLMEDİ

HEM KIRPILDI HEM DE İSMİNE YER VERİLMEDİ
REKLAM ALANI
13 Ağustos 2024 14:24
140
A+
A-

13.08.2024- Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in bugün makamında ağır bir konuğu vardı. CHP İstanbul Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek . Ziyarete ilişkin paylaşımlar yapılırken bir kare ve ifade dikkatlerden kaçmadı.

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, Gökan Zeybek’i ağırladıkları ziyarette yanlarında bulunan Mahir Taştan’a ziyarete ilişkin yaptığı paylaşımda ismen yer vermediği gibi bir de kullanılan fotoğraf karesinde Mahir Taştan’ın olduğu yer kırpılarak Mahir Taştan’un ucu ucu yer aldığı karesi görülebildi. 

Ziyarete paylaşımınızda özelleştirebilir, ikili gösterebilirsiniz fakat CHP Beykoz İlçe Başkanlığı yapan bir ismin bu şekilde kesilmiş bir karede ucu ucuna yer bulması hiç hoş bir görüntü oluşturmamaktadır. Bunun takdirini de size bırakıyoruz. 

İŞTE GÖKAN ZEYBEK ZİYARETİNE İLİŞKİN BELEDİYE BAŞKANIMIZ ALAATİN KÖSELER’İN PAYLAŞIMI

MAHİR TAŞTAN   GÖKAN ZEYBEK     ALAATTİN KÖSELER

VE AYNI ZİYARETE İLİŞKİN CHP BEYKOZ İLÇE ÖRGÜTÜ BAŞKANI MAHİR TAŞTAN’IN PAYLAŞIMI 

 

MAHİR TAŞTAN   GÖKAN ZEYBEK   ALAATTİN KÖSELER

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.