Dolar 32,6737
Euro 35,1426
Altın 2.448,96
BİST 10.343,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
32°C
Parçalı Bulutlu
Çar 29°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 31°C

İBB Beykoz Meydan’a UCUBE Kondurmak Üzere…

İBB Beykoz Meydan’a UCUBE Kondurmak Üzere…
REKLAM ALANI
14 Şubat 2024 09:40
166
A+
A-

Yerel seçimlere sayılı günler kala İBB’nin Beykoz Meydan’da yaptığı çalışmalar devam ediyor. Devam eden çalışmalarda bir tartışmada yaşandı.Yaşanan tartışma WC mi olsun, ÇözümNoktası mı olsun meselesi. Yani vatandaş diliyle BÜYÜK ÇÖZÜM 50 KÜÇÜK ÇÖZÜM 20 MESELESİ. NASIL MI?

14.02.2024- İSKİ tarafından Beykoz Meydan’da yapılan çalışmalarından ardından meydanın kaldırımları  yerle yeksan olunca İBB tarafından aynı alanda genel bir çalışma başlatılarak kaldırımlar yenilenip teni bir meydan çalışması içine girildi.

Bu esnada meydanın sahile olan manzarasını kapatan Çözüm Merkezi ve WC kaldırıldı. Çalışmalar esnasında mevcut çözüm merkezinin 5 metre ilerisine bir inşaat başlatıldı. Önce wc olarak düşünülen bu bina tepkiler üzerine çözüm noktasına çevrildi. Vatandaşlar bu durumu BÜYÜK ÇÖZÜM 50, KÜÇÜK ÇÖZÜM 20 TL esprisi ile yorumladı.

ne var ki WC mahramiyeti şeklinde yapılan bina meydanın ortasında BU ŞEKLİ İLE TAM BİR UCUBE ŞEKLİNDE OLACAK. Bari Cameken cepheli şeffaf bir yapı olsa idi diyoruz. Aceleye getirilen çalışmada bu uyarınımız umarız dikkate alınır.

GELELİM İBB’NİN MEYDANDA YAPTIĞI ÇALIŞMAYA BEYKOZ BELEDİYESİ’NİN CEVABINA

İBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Onçeşmeler meydanı ile ilgili sosyal medya paylaşımlarının ardından Beykoz Belediyesi cephesinden Beykozlulara bir sms ve sms içeriğinde bir tanıtım linki geldi.

SMS VE TANITIM LİNKİ ADETA İBB’YE SİZ BİR DE BUNA BAKIN DER GİBİYDİ.

İŞTE O PAYLAŞIM VE O TANITIM KİNKİ

Kıymetli Hemşehrim,

5 Yılda 15 Yıllık Hizmet parolasıyla çıktığımız yolda 7/24 yaşayan bir Beykoz hepimizin hayaliydi.

Bu hedefimiz doğrultusunda Gümüşsuyu’ndan Paşabahçe’ye uzanan sahil şeridimizi kapsamlı bir çalışmayla yeniledik, halkın kullanımına kapalı atıl durumdaki alanları hemşehrilerimizin hizmetine sunduk.

Beykoz’umuza 2,5 km’lik kesintisiz bir sahil şeridi ve etkinlik alanı kazandırdık.

Artık Beykoz Sahili yaz-kış cıvıl cıvıl.

Tanıtım videosu için:
https://bit.ly/3wbSj2x

Murat Aydın
Beykoz Belediye Başkan

İBB  NİN YENİ BEYKOZ MEYDANINA KONDURACAĞI WC DEN DÖNME UCUBE

May be an image of 9 people

VE İŞTE BEYKOZ BELEDİYESİ VE DÖNEMİM İBB’Sİ TARAFINDAN VATANDAŞI SAHİLLE BULUŞTURDUĞU ZERAFET

T.C. Beykoz Belediyesi Resmi Web Sitesi

Beykoz sahil düzenleme projesinin perde arkası

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.