Dolar 32,5850
Euro 35,2568
Altın 2.466,55
BİST 10.715,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C

İshaklıspor, Haliç’i Yedi bitirdi. Haliç: 0 İshaklı: 7

İshaklıspor, Haliç’i Yedi bitirdi.  Haliç: 0 İshaklı: 7
REKLAM ALANI
19 Aralık 2023 19:14
299
A+
A-

19.12.2023- Bölgesel Amatör Ligde Beykoz’un tek temsilcisi olan Beykoz İshaklıspor, Haliçspor’u deplasmanda 7-0 gibi farklı bir skorlamağlup ederek, grubunda 2 puan farkla liderlik koltuğuna oturdu.

 
İshaklıspor Haliç’i çok farklı geçti

Hakem Halil Umut Meler’e saldırı sonrası ara verilen maçlara tekrar başlandı.

Bugün oynanan Ligin 12’nci hafta maçında Haliç deplasmanına konuk olan Beykoz İshaklı, rakibini 7-0 mağlup ederek 2 puan farkla liderliğe yükseldi.

Fatih Mimarsinan Stadında oynan maçı orta hakem Ali Koç yönetirken, Furkan Olcaş ve Ömer Faruk Büyükeken’de Ali Moç’un yardımcıları oldular.

Grubunda son sırada yer alan Haliçspor karşısında baştan sona üstün bir futbol sergieleyen İshaklıspor rakibini 7-0 mağlup etti. Müsabakada ilk gol 13. dakikada Serhat Mumcu ile geldi ve perde bu şekilde açıldı.  İshaklıspor, bu golün hemen ardından 14’nci dakikada Ramazan Şafak, 23 ve 30’uncu dakikalarda Fırat Küçükgülmez’in golleriyle ilk yarıyı 4-0 gibi farklı bir  skorla önde kapatarak soyunma odasının yolunu tuttu.

Maçın ikinci yarısının 58.  dakikasında Fırat Küçükgülmez’in golüyle skor 5-0 oldu. 77.  dakikada Türker Samet Eraydın direk köşe vurusuşndan topu filelerle buluşturdu. 6-0. Müsabakada son sözü ise dakikalar  90’ı gösterirken penaltıdan Deniz Pala kaydetti ve karşılaşma bu golle son buldu. 7-0.

Beykoz İshaklı bu galibiyetle 3. lig yolunda puanını 27 yaptı ve lider Beylikdüzü’nün Anadolu FK’ya mağlup olmasıyla 2 puan farkla liderliğe yükseldi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.