Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

İSKİ’den Beykoz’da zamansız çalışma. Esnaf Mağdur, Vatandaş MARATONCU oldu

İSKİ’den Beykoz’da zamansız çalışma. Esnaf Mağdur, Vatandaş MARATONCU oldu
REKLAM ALANI
11 Eylül 2023 11:02
108
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İSKİ’nin Beykoz’da gerçekleştirdiği altyapı kazı çalışmaları zamansız olunca mağduriyetleri de  beraberinde getirdi.

11.09.2023- Çalışmaların güzelim yaz aylarında bitirilemeyip okulların açılmasına sarkması mağduriyetleri de beraberinde getirdi. Bölge esnafı mağdur olurken, Beykoz merkeze toplu taşıma ile gidemeyen vatandaşlar Şişecem’dan Beykoz’a maraton yürüyüşüne başladı.

Bu durum espiriye de neden oldu.Malum Beykoz Belediye Başkanı Mutat Aydın, sağlıklı yaşam doğrutltusunda Beykozlulara bisiklete binme alışkanlığı kazandırmak için etkinlikler düzenlemekte. Ne var ki bu çabaları vatandaşlar nezdinde kısıtlı kabul görmekte idi. İSKİ’nin Beykoz’da yaptığı altyapı çalışmaları uzayıp vatandaşların eski şişecam fabrikası bölgesinden Beykoz’a uzun yürüyüşler yapması nedeniyle Murat Başkan’ın yıldır yapamadığını İmamoğlu 1,5 aydır yapıyor, baksananıza vatandaş maratoncu çıktı esprileri yapılmaya başlandı.

Öte yandan sadece gündüz mesaisi yapılan ve kırıtlı ekpmanla yürütülen çalışmaların ne zaman biteceği hususu belli olmazken, mağduruiyetin en az 1,5-2 ay kadar daha devam edeceği belirtiliyor.

İşte çalışmadan kesit…

 

 

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.