Dolar 32,5652
Euro 35,2484
Altın 2.468,68
BİST 10.733,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Kavacık’ta Veteriner’de Ölen Köpeği İçin Mahkemeye Başvurdu

Kavacık’ta Veteriner’de Ölen Köpeği İçin Mahkemeye Başvurdu
REKLAM ALANI
5 Haziran 2023 17:41
152
A+
A-

05.06.2023- Eski milli kaleci Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber, geçtiğimiz günlerde 7 yıldır gözü gibi baktığı köpeği Dolly’i Beykoz Kavacık’taki bir veterinere tıraş ettirmek için bıraktı. Ancak birkaç saat sonra Dolly’nin cansız bedeniyle karşılaşan Işıl Reçber hayatının şokunu yaşadı. Köpeğini kaybeden ve sorumluların cezasını bulması için harekete geçen Işıl Reçber şüpheli ölümü mahkemeye taşıdı!

Eski milli kaleci Rüştü Reçber’in eşi olan sosyetenin ünlü isimlerinden Işıl Reçber, 7 yıldır gözü gibi baktığı minik köpeği Dolly’yi Beykoz’daki bir veteriner kliniğine tıraş ettirmek için bırakmış, birkaç saat sonra Dolly’nin cansız bedeni ile karşılaşmıştı.

Işıl Reçber kaybettiği köpeği Dolly için hukuk savaşı başlattı.
Reçber, yaşadığı büyük üzüntüyü sosyal medya sayfasından paylaşmıştı.
Bu bebeği banyoda yıkarken şoka nasıl soktunuz? Solunumunu nasıl durdurdunuz, kalp krizi geçirttiniz? Hiçbir sağlık sorunu yokken daha çok gençken…

Bunun üstüne yaptığınız yanlışı düzeltmek için bize haber vermeden Dolly’nin doktoru siz değilken, panikle yanlış müdahale ettiniz, izin almadan entübe ettiniz adrenalin, kortizon yaptınız. Saatlerce bizi oyaladınız.

Bana ‘Burnu kanadı kılcal damar’ dediniz. Bir terslik olduğunu anlayınca sordukça herkese bin tane yalan söylediniz. Oraya gelmemizi engellemeye çalıştınız. Gelince de ‘Şimdi kaybettik’ dediniz.

Benden önce gelen yakınlarıma çok normalmiş gibi daha önce de bu şekilde yıkanırken ölen köpek olduğunu söyleyip canlı giren minik canımızı cansız verdiniz. Ne bir pişmanlık, ne bir üzüntü, ne de bir özrünüz oldu.

Siz nasıl hekimsiniz?’ demeden önce nasıl insansınız? Bir hayatı bitirdiniz. Kadına, hayvana değer vermeyi öğrendiği gün benim ülkem insanı gözüm açık gitmeyecek! Huzurla uyu prenses…”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.