Dolar 32,6968
Euro 35,1398
Altın 2.447,86
BİST 10.343,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
32°C
Parçalı Bulutlu
Çar 29°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 31°C

Kimse Devlet Ya Da Belediye İmkanları Demesin.

Kimse Devlet Ya Da Belediye İmkanları Demesin.
REKLAM ALANI
2 Mart 2024 13:59
110
A+
A-

02.03.2024- Beykozluların malumu Beykoz Belediyesi tarafından 2022 Temmuz ayından bu yana Beykoz’da ihtiyaç sahibi ilçe sakinlerine günlük sıcak çorba hizmeti sağlamak, olası afet durumlarında İstanbul’un 300 bin kişilik acil yemek ihtiyacın karşılamak üzere Kavacık Otobüs aktarma Merkezi’nde ’ta kurulan “Millet Sofrası” hizmet vermektedir. Bugün buna bu zamana kadar hiç görmediğimiz biçimde yerel seçimler öncesi İBB tarafından kurulan mobil bir aşevi komşu oldu. 

Kavacık Aktarma Merkezi yanı AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi önü, Millet sofrasının orada kondurulan mobil aşevi ile yoldan geçenlere ücretsiz yemek dağıtılıyor.

Menü de ise çorba, köfte, makarna, hamidiye su ve halk ekmek var. 

Hatta öyle ki buradan yemek almaya gelen vatandaşlar sağa sola telefon açıp dört tane de sizin için aldım diyor.

Bu haberi neden mi yaptık.  Nedeni devlet imkanları kullanılıyor gibi çıkışlar yapılıyordu. Bu da belediye imkanlarının kullanılmasıdır. Yani herkes gücü yettiğince imkanları dahilinde neyi varsa seferber ediyor.

Bu nedenle hiç kimse çıkıp ta belediye imkanları kullanılıyor, devlet imkanları kullanılıyor demesin. Kim güce sahip oluyorsa o gücü sonuna kadar kullanıyor vesselam…

Umarız bu hizmet 7/24 aynı yerde seçimlerden sonra da devam eder… Önemli olan kalıcı eserleri Beykoz’a kazandırmak…

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.