Dolar 32,5850
Euro 35,2568
Altın 2.466,55
BİST 10.715,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Kurban Bayramı Öncesi Otobüs Bileti Alacaklar Dikkat!!

Kurban Bayramı Öncesi Otobüs Bileti Alacaklar Dikkat!!
REKLAM ALANI
30 Mayıs 2024 21:09 | Son Güncellenme: 30 Mayıs 2024 21:10
28
A+
A-

30.05.2024- Bu yıl okulların kapandığı hafta Kurban Bayramı tatili başlayacak. Bu nedenle Kurban Bayramı’nda memlekette olmak isteyenler için ciddi otobüs biletisıkıntısı yaşanacak. Bu nedenle son biletler tükenmeden biletinizi acil ayırtmanız gerekiyor.

“Eğitim-öğretim dönemi 14 Haziran’da sona erecek, 16 Haziran’da da Kurban Bayramı başlayacak. Otobüs seferlerinde yoğunluk 12 Haziran’dan itibaren artacak. Şu an bayram tatili için otobüs biletleri tükenmeye başladı. Bayram tatilinde otobüsle seyahat edecek vatandaşların biletlerini bir an önce alması önem taşıyor. Hatta biletlerin gidiş-dönüş olarak almaları kendileri açısından daha iyi olacak. Bayram tatili dönüşü yoğunluk daha fazla olacak. Yaklaşık 7 milyon yolcunun otobüslerle seyahat edeceği tahmin ediliyor.

“Belirlenen fiyatın sınırının üzerinde bilet satışı yapılamaz”

Otobüs bileti fiyatları 4 aylık süreler için belirleniyor.  Şu an bilet fiyatlarında bir miktar indirim uygulanıyor. Firmalar, yoğunluk arttıkça biletleri tavan fiyattan satışa sunabilir ama belirlenen fiyat sınırının üzerinde satış yapamaz.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.