Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Az Bulutlu
İstanbul
27°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 26°C

MAHİR TAŞTAN CHP’YE YAPILAN SİSTEMATİK SALDIRILARA DESTEK VERİYORMUŞ!!!

MAHİR TAŞTAN CHP’YE YAPILAN SİSTEMATİK SALDIRILARA DESTEK VERİYORMUŞ!!!
REKLAM ALANI
3 Ekim 2024 21:10 | Son Güncellenme: 3 Ekim 2024 21:44
20
A+
A-

03.10.2024- Üç yüzbine yakın nüfusu bulunan Beykoz’un iktidar partisi CHP’nin İlçe Örgütü Başkanı Mahir Taştan, sosyal medyasından paylaştığı bir fotoğrafa ilişkin bugün ‘kamuoyuna’ başlığı ile yine bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımı CHP İlçe Örgütü de aynen paylaştı. Ne var ki, paylaşımda geçen bir ifade ”Fotoğrafın paylaşılma amacı partimizin sistematik olarak uğradığı saldırılara destek amacı taşımaktadır.” şeklindeydi.  Bu ifadeye bakılırsa Mahir Taştan partilerine sistematik olarak uygulanan saldırılara destek verdiğini ifade ediyor. 

Elbette yazının bütünlüğüne bakıldığında bunu kast etmemiştir diye düşünüyoruz.  Atatürk Milliyetçisi olan CHP’liler tarafından Süleymancılar Cemaatine ait bir kermesin açılışını yaptığı için Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in eleştirildiği bir ortamda  “Atamızın izinde, Beykoz için çalıştık, çalışıyoruz, çalışacağız” diye mesaj atması gibi. 

Cumhuriyetimizin banisi Atatürk’ün Süleymancılar gibi cemaatlere bakış açısı ve uygulamaları net iken,  bu tarz bir paylaşım yapmanız elbette farklı yorumlara da neden olur. Üstte bahsettiğimiz gibi sehven yanlış yazdığınızı  düşündüğümüz cümle de farklı yorumlanabilir. Zira bunca saat geçmesine rağmen sizi hiç mi uyaran olmadı, örgütünüz, örgütünüze bağlı teşkilat üyeleriniz onlarca CHP’li bu paylaşımı yaptı. Hiç biri size başkan bu ifade yanlış olmuş bunu düzeltin demedi mi? 

Bu saate(21:00) kadar hala düzeltmediğinize göre sizi uyaran ya da ne yazdığınıza dikkat eden yok. Vermek istediğimiz mesaj sehven yazılmış olduğunu düşündüğümüz ifadeleriniz üzerinden yargıya varmak değil.  Unutmayınız ki siz, 300 bin nüfuslu bir ilçenin ana partisinin ilçe başkanı oluyorsunuz. Yazdığınız da çizdiğiniz de verdiğiniz her mesaj dikkat ister, özen ister, kontrol ister. Ondan sonra yayın ister. 

Bizden hatırlatması ve söylemesi. Yoksa daha çok verdiğiniz mesajlardan farklı yorumlar çıkar…

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.