Dolar 32,5757
Euro 35,2566
Altın 2.466,52
BİST 10.732,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C

MALUMUN İLANI OLDU. BİLGEHAN MURAT MİNİ BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

MALUMUN İLANI OLDU. BİLGEHAN MURAT MİNİ BAŞKAN YARDIMCISI OLDU
REKLAM ALANI
20 Mayıs 2024 20:30
116
A+
A-

20.05.2024- Beykoz Gazetesi olarak 17 Nisan 2024 tarihinde İBB ve Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Bilgehan Murat Miniç’in Beykoz Belediyesi’nde Başkan Alaattin Köseler’in Yardımcılığına getireleceğinizi yazmıştık.

 

Ve o günden bu yana tam 33 gün geçti. Bilgehan Murat Miniç bugün Beykoz Belediye Başkan Yardımcılığına getirildiğini açıkladı..

İŞTE O AÇIKLAMA

Beykoz halkının teveccühüyle meclis üyesi seçildiğimiz Beykoz Belediyesi’nde bugün itibariyle başkan yardımcısı olarak göreve başladık. Bizi bu göreve layık gören başta Belediye Başkanımız Alaattin Köseler Bey’e, CHP İl ve İlçe örgütlerimize, meclis üyesi arkadaşlarımıza ve çok kıymetli Beykoz halkına teşekkür ederim…
Allah bizi milletimize karşı mahcup etmesin, Güzel Beykoz’umuza, İstanbul’a ve ülkemize hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip etsin…
 
BEYKOZ GAZETESİ’NİN 17 NİSAN 2024 TARİHLİ İLGLİ HABERİ
 

Bilgehan Murat Miniç Kimdir

Bilgehan Murat Miniç, 1978 yılında Beykoz’da doğdu. İlk eğitimini, Soğuksu Mahallesi, 60.Yıl İlk Öğretim Okulu’nda tamamladı.

 

Beykoz Denizcilik Lisesi’nden mezun oldu. Ardından Halkla ilişkiler ve Tanıtım Yüksek Okulu’nu tamamladı. Üniversite eğitimini İşletme Fakültesi branşında tamamlayan Miniç, Kaptan olarak iş hayatına başladı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünde görevine devam eden Murat Miniç, Evli 3 çocuk babası

Beykoz Denizciler Derneği eski Başkanı, Gaye İnsan Uluslararası İnsani Yardım Derneği Kurucu Genel Başkanı Dost Beykoz Köşe Yazarı ve Beykoz Alperen Ocakları Başkanlığı, İstanbul Alperen Ocakları Başkanlığı ve BBP Beykoz ilçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2019 Yerel seçimlerinde İYİ Partiden Beykoz Belediye Başkan Adayı olan Miniç, 2024 yılında CHP listelerinden kontenjan aday olldu ve seçimlerin kazanılmasıyla İBB ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi oldu. 

Bilgehan Murat Miniç 20 Mayıs 2024 tarihinde Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı atandı.

 

 
Bilgehan Murat Miniç’i vazifesi dolayısıyla tebrik ediyor, başarılı çalışmalara imza atması temennsiyle muvaffakiyetler diliyoruz.
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.