Dolar 32,6968
Euro 35,1398
Altın 2.447,86
BİST 10.343,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
32°C
Parçalı Bulutlu
Çar 29°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 31°C

Manolya Demirören Maşallah Dedirtiyor

Manolya Demirören Maşallah Dedirtiyor
REKLAM ALANI
29 Mart 2023 03:04 | Son Güncellenme: 29 Mart 2023 03:12
279
A+
A-

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Manolya Demirören Beykoz’u karış karış dolaşarak vatandaşlarla kaynaşıyor.

29.03.2023

Beykoz Belediye başkanlığı binasındaki işlerinin yanı sıra Beykoz genelinde vatandaşları ziyaret ederek hal hatırlarını soran Belediye Başkan Yardımcısı Manolya Demirören halktan büyük takdir topluyor.

Demirören yine bu ziyaretler kapsamında ilk durak olarak 1994 yılında Hakkari’de şehit düşen piyade komando er Yasin Yılmaz’ın ailesini ziyaret ederek Ramazan aylarını tebrik etti. Ardından Kıbrıs gazisi İlhan Tekyıldırım’ı ve ailesini ziyaret etti. Demirören’in buradan sonraki durağı ise Soğuksu Mahallesi, günün  sonunda ise teravih namazını Çavuşbaşı Çiftlik Mahallesi Merkez Camii oldu. Burada teravih namazını eda eden Demirören namaz öncesi ve namaza sonrası bölgedeki vatandaşlar ile hasbihal ederek, hal hatırlarını sordu. 

Ramazan ayında bu koşuşturması ile takdirleri toplayan Manolya Demirören kendisine Maşallah dedirtti.  Demirören bu tempo ile devam ederse Beykoz’da çalınmadık kapı, hatırı sorulmadık vatandaş bırakmayacak. Zaten vatandaşların da görmek istediği yönetici profili de tamda bu.  

MANOLYA DEMİÖREN

1984 yılında İngiltere’de doğdu. Yeditepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu. Bahçeşehir Küresel Siyaset ve Uluslararası ilişkiler Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladı. Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu kapsamında, Almanya, İtalya ve ABD’de yurtdışı saha programlarına katıldı. 2010 yılında AK Parti İl Başkanlığı STK Platform Üyeliği’nin ardından, AK Parti Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Sosyal işler birim Başkanlığı, 2014-2019 yılları arasında Beykoz Belediyesi meclis üyeliği görevlerinde bulundu. 2014-2016 Beykoz Meclis Birinci Başkanvekilliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Divan Kâtipliği, İBB Kadın ve Aile, Çocuk Komisyon Başkanvekilliği, 2016-2017 ve 2019-2020 AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yerel Yönetimler birim başkanlığını yürüttü. 2017 yılında Beykoz Belediye Başkan yardımcılığı görevini iki yıl boyunca sürdürdü. 2021’de AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Ekonomi İşler Birim Başkanlığı görevine devam etmektedir. 2019-2023 dönemi Beykoz IBB meclis üyesi ve Beykoz Belediye Başkan yardımcılığı görevini sürdürmektedir. Galatasaray Spor Kulübü, Yetkim Derneği, Büyük Kulüp üyesidir. YETKİM derneğiyle Yetiştirme Yurdunda kalan ve ayrılan çocuklarla ilgili projelerde çalıştı. Hayvan sever gönüllülerin projelerinde katkı sunarak birlikte çalışmalar yaptı. 2 kız çocuk annesidir.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.