Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Az Bulutlu
İstanbul
27°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 26°C

Onursal Adıgüzel, Aydın Düzgün Olayını Yeniden Gündeme Getirdi

Onursal Adıgüzel, Aydın Düzgün Olayını Yeniden Gündeme Getirdi
REKLAM ALANI
11 Ağustos 2023 12:54
153
A+
A-

CHP’de değişim tartışmaları devam ederken Parti Meclisi Üyesi Onursal Adıgüzel’dan İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile ilgili bir açıklama geldi. Halk TV yayınında konuşan Adıgüzel, Kaftancıoğlu’nun, Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’ü kendisine yakın görmediği gerekçesiyle görevden aldığını söyledi.

11.08.2023-

‘Kaftancıoğlu yanında durmayan ilçe başkanının görevine son verdi’
Adıgüzel, şöyle konuştu:

“Canan Kaftancıoğlu Beykoz İlçe Başkanı’nı görevden aldı ve alamadı hatta, sonuca ulaştıramadı sonra genel merkez tekrar almak zorunda kaldı. Çünkü yönetiminde yeterli sayıyı bulamadı ve basına yansıdığı için biliyorum. Bundan 3-4 ay önce Canan Hanım gelip bana rica etmişti ‘Onursal bu Beykoz İlçe Başkanı’nı görevden alma durumu olabilir. Genel başkanımızla konuşabilir misin ben onu görevden almak istemiyorum’ diye. Bir senede ne değişmiş olabilir Beykoz İlçe Başkanının pozisyonu değişmiş olabilir. Başka hiçbir şey değişmez. Daha önce Canan Hanımın yanında duruyormuş demek ki şimdi durmuyor ki görevden alınmasını istiyor.”
Kaftancıoğlu’nun daha önce de arasının bozuk olduğu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yakın isimleri parti içinde görevlendirmediği öne sürülmüştü.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.