Dolar 34,0736
Euro 37,6509
Altın 2.746,54
BİST 9.699,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Çok Bulutlu
İstanbul
28°C
Çok Bulutlu
Sal 29°C
Çar 28°C
Per 30°C
Cum 28°C

ÖZLEM VURAL GÜRZEL BEYLİKDÜZÜ’NDEN BEYKOZ’A UZANAN KARİYER

ÖZLEM VURAL GÜRZEL BEYLİKDÜZÜ’NDEN BEYKOZ’A UZANAN KARİYER
REKLAM ALANI
5 Ağustos 2024 14:33
190
A+
A-

05.08.2024- Beykoz’da AKP’ye yapılan eleştirilerin başında torpille atama, çantacı atama, yandaş gibi söylemler geliyordu, hatta bir önceki dönem yönetimindeki Beykoz dışından gelen partiye bir oy bile kazandıramayacağı belli olan belediye başkan yardımcıları hatta Beykozlu olmadığı için belediye başkanı Murat Aydın bile bu yönü ile eleştirilmekte idi. ”Ve Beykoz’u Beykozlular Yönetecek” diye slogan bile üretilmişti. 

CHP tarafından dillendirilmekte olan bu söylemin, Beykoz’da, bizzat CHP yönetimi tarafından içinin boşaltıldığını uygulamada görüyoruz. Aslında Beykoz severler olarak biz, düşünce olarak Beykoz’a katmadeğer sunacak herkesi ve her kesimi takdir ederiz. Lakin eğri oturup doğru konuşmak adına bu haberi de sizlere sunuyoruz.

1984 doğumlu Özlem Vural Gürzel CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi ,

CHP Beylikdüzü İlçe Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilerek yerel siyasete adım atmış. 

Üç dönem Ana Kademe İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüş. 

Beylikdüzü Belediyesi Kent Meclisi kadın meclisi üyeliği yapmış.  Evimiz Beylikdüzü ve Elele Yaşam kurucu üyeliklerini Beylikdüzü’nde yapmış.

Beykoz ile bağlantısı Beylikdüzü’nin B Harfi.

Beykoz’da CHP teşkilatları ile hiçbir organik bağı olmamış. Beykoz ile ilgili etkinlik, proje bağlamında hiç bir katkısı yok, esamesi dahi okunmuyor.

Adı Beykoz Belediye Meclis Üyeliği için geçince Riva’da ikamet ettiği yazıldı.

Bunca sene Riva – Beylikdüzü hattında mekik dokumadığını tahmin etmek zor olmasa gerek.

Ve ayrıca Özlem Vural Gürzel Beykoz Belediyesi’ne ait BEYTAŞ şirketine Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmıştır.

Gelelim sorularımıza;

-Meclis Üyeleri BEYTAŞ’ta neden yönetim kurulu üyesi yapılır ve yönetim kurulu üyesi meclis üyeleri ne kadar huzur hakkı ücreti almaktadır?

-Ve yine Beykoz’da CHP Teşkilatları ile organik bağlantısı olmayan, Beykoz’da siyasi yaşamı hiç olmamış tamamen Beylikdüzü’nde bir ömür geçirmiş olan 1984 doğumlu meclis üyemiz, Beykoz’da nasıl Belediye Meclis Üyesi adayı olmuştur?

-İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı yaptığı dönemde Özlem Vural Gürzel’in İlçe teşkilatı yönetimde yer almasının, Beykoz’a meclis üyesi olmasında sizce etkisi ve tezahürü ne kadar olmuştur?

-Kıymetli meclis üyemiz tamamen Riva’ya ailesi ile birlikte 7/24  Beykoz’a hizmet için yerleşmiş midir?

Yoksa toplantılardan toplantıya ve hafta sonları Riva’ya ikametgahına gelip yaşamını Beylikdüzü’nde mi devam etmektedir?

İşin özeti söylemler farklı, eylemler farklı olmuş. 

Artık Beykoz’u Beykozlular yönetecek sloganının tarihe gömüldüğünü, Liyakat kelimesinin sadece öteki mahalleye bahane için olduğu, yandaş ataması ve torpil kelimelerinin sadece bir partiye has olmadığını da görmüş olduk…

 

BEYKOZ GAZETESİ  ‘DOĞRULARDAN YANA TARAF GAZETE’

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.