Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 33°C
Çar 33°C

PDR Normu resmi Gazetede Yayımlansın

PDR Normu resmi Gazetede Yayımlansın
REKLAM ALANI
18 Haziran 2023 21:17
271
A+
A-

18.06.2023- Önceki dönem Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, canlı yayında yapmış olduğu açıklamada PDR normlarıyla alakalı çalışma gerçekleştirdiklerini ve bu çalışmaları Cumhurbaşkanlığı’na gönderip kısa süre içerisinde Resmi Gazete’de yayımlanacağını açıklamıştı.

Bakan Özer söz konusu durumu şu şekilde tasvir etmişti:

“Çünkü okul öncesi, ilkokul ve liselerde ve diğer meslek okullarında 150 ve üzerinde öğrenci olduğu zaman, bir rehber öğretmen normuna ihtiyaç vardı. Diğer taraftan, ilkokullarda 300 ve üzerindeyse rehber öğretmen normu kullanıyorduk. Dolayısıyla yeni dönemde artık tüm okullarımızda rehber öğretmenlerin sayısını yaygınlaştırmak ve onların verimli bir şekilde süreçlere müdahale etmesini sağlamak için cuma günü itibariyle rehber öğretmenlerin norm yönetmeliğinde yeni bir değişiklik hazırladık ve Cumhurbaşkanlığımıza da gönderdik cuma günü itibarıyla.”

PDR Mezunlerı reesmi Gazetede Yayımlanarak yürürlülüğe girmesini istiyor
Ha böyle iken, bu açıklamanın üzerinden tüm gözler resmi gazeteye çevrilmişken ne var ki bir türlü resmi gazetede bu yönde bir yayım çıkmaması PDR mezunlarını hareketlendirdi.

PDR Mezunları sosyal medyada;
Söz verilen yeni PDR normu hala resmi gazetede yayınlanmamıştır. Mevcut durumda psikolojik danışmansız okullar bulunmaktadır

PDR normu güncellenerek resmi gazetede yayınlanması her okula psikolojik danışman atanması talebimizdir

@RTErdogan

@Yusuf__Tekin

#BakansözüPDRnormu

paylaşımı yaparak haklarını arama koyuldu

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.