Dolar 32,5687
Euro 35,2763
Altın 2.469,35
BİST 10.717,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Personel Yetersizliği Gümüşsuyu Restaurantın İmajına Zarar Veriyor

Personel Yetersizliği Gümüşsuyu Restaurantın İmajına Zarar Veriyor
REKLAM ALANI
8 Haziran 2024 17:35
60
A+
A-

08.06.2024- Beykoz’un en nadide yerlerinden denize nazır Beykoz Belediyesi işletmesi Gümüşsuyu Restaurant, personel yetersiliği nedeniyle vatandaşların isyan ettiği, hizmet alımında geciktiği bir konuma düştü. Özellikle yaz günlerinin gelmesi ile yoğtun talep gören restauranta vatandaşlar boş masalara dahi yerleştirilirken personel yetersizliği nedeni ile kapıda uzun süre bekletiliyor.

Gümüşsuyu Restautrantı tercih eden vatandaşalrımızın bugünlerde yaşadığı sıkıntıyı bizatihi yaşayarak yetkililerin dikkatini çekmek adına haberleştirelim istedik.

Malum restauranta geliyorsunuz teras mı kapalı alan mı diye seçenek soruluyor ve isminiz yazılıyor.

Terasta çok talep olacağı için bazı vatandaşlar sıcak havalara rağmen kapalı alanı tercih ederek, sıra beklememek adına  ismini yazdırıyor.

Ne var ki öncelikle teras doldurulmaya başlanıyor ve bir türlü bol boş masaları olmasına rağmen kapalı alan diyenlere sıra gelmiyor.

Bunun nedeni ise yetersiz personel dolayısıyla öncelikle terasın doldurularak sonradan kapalı alana müşteri alınması.

Bakalım Beytaş üzerinden en çok personel alım ilamı garson, temizlikçi vb üzerinden oluyor. Dileriz bu konuda istihdam yapılır ve mevcut çalışanlar kalıcı olur.

Yoksa restauranta gidenler personel hyetersizliğinden dolayı mazruz kaldıkları bu uygulamadan hayli mi hayli şikayetçi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.